Lepota

Nema čega da se stidi, ni podočnjaka: Nataša Ninković došla na događaj bez trunke šminke, ovako zaista izgleda žena na pragu pedesete (FOTO)

Izgled Nataše Ninković iznenadio sve

Nema čega da se stidi, ni podočnjaka: Nataša Ninković došla na događaj bez trunke šminke, ovako zaista izgleda žena na pragu pedesete (FOTO)

Već tri decenije Nataša Ninković suvereno vlada glumačkom scenom, a osim talenta koji je potkrepljen brojnim nagradama, neretko se govori i o njenoj raskošnoj lepoti. Izgled Nataše Ninković, posebno u poslednje vreme, otkako se dramska umetnica približila šestoj deceniji života, neretko je tema javnosti, a svi se pitaju kako joj polazi za rukom da svoju lepotu i mladalački duh neguje.

Pročitajte: Ko je ova žena? Fotografija Nataše Ninković šokirala javnost: Više ne liči na sebe!

Instagram

 

Da je upravo gluma ta koja je podmlađuje Nataša je uvek isticala, a nije preskakala da napomene i da joj u tome pomaže i porodični sklad. Suprug Nenad Šarenac i sinovi Matija i Luka njena su njena najveća sreća, mirna luka i odmor od svih problema. Kraj njih se, navodno, najbolje regeneriše i priprema za nove poslovne izazove.

Pročitajte: Izgled Nataše Ninković kogigovan, podvrgla se estetskom zahvatu, da li ćete je prepoznati? (FOTO)

Instagram

 

Nataša u javnosti uvek deluje sveže, stilizovana i našminkana u skladu sa prilikom, stoga ne čudi što je njeno novo izdanje privuklo toliko pažnje.

Pročitajte: Nataša Ninković posle 11 godina otkrila veliku istinu o svom braku: Mi Hercegovci smo teško savitljivi

Instagram

 

Naime, dramska umetnica uslikana je na promociji ogranizovanoj povodom nastavka snimanja serije "Složna braća next generation". Na sebi nije imala trunku make upa, a uprkos tome što su sve nepravilnosti došle do izražaja mnogi su prokomentarisali da je i u tom izdanju izuzetno lepa i hrabra da se tako pojavi pred fotoreportere. 

Komentari (1)

Loading
Pera Detlic

10:53 07.07.2022

E to ti je genetika i prirodna lepota,ako zatreba moze ona da ukloni bore na nano klinici ima novac.