Celebrity News

Ko hoće neka čestita: Aca Ilić i Biljana Jevtić SLAVE, u kuću im je STIGLA SNAJKA! Pogledajte kakva lepotica je osvojila njihovog jedinca

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića zaljubljen je do ušiju

Ko hoće neka čestita: Aca Ilić i Biljana Jevtić SLAVE, u kuću im je STIGLA SNAJKA! Pogledajte kakva lepotica je osvojila njihovog jedinca

Ivan Ilić, sin Biljane Jevtić i Ace Ilića već godinu i po dana u skladnoj je emotivnoj vezi i to ne krije.

Pročitajte: Indeks na sunce: Čim diplomira sin Biljane i Ace Ilića dobiće ovo, poklon o kom mnogi decenijama sanjaju

 

 

Jedinca muzičkog para zavela je studentkinja Pravnog fakulteta Anđela Milićević, kraj koje je sin Biljane Jevtić i Ace Ilića pronašao sve što je tražio. Anđela je lepa, pametna i vaspitana, ima smisla za modu, a po svemu sudeći gaji lepo odnos sa budućom svekrvom i svekrom, što je Ivanu i najvažnije.

Pročitajte: Sve su sami uredili: Zavirite u raskošnu vilu Biljane Jevtić i Ace Ilića koju su gradili štedeći, kuhinja je san svake žene (VIDEO)

 

 

Sin Biljane Jevtić i Ace Ilića vezan je za roditelje i veoma mu je važno njihovo mišljenje, pa čak i kada je izbor devojke u pitanju. Ađelu su pevač i pevačica folk muzike odmah lepo prihvatili, rado je goste u svom domu na Petlovom brdu, a nije tajna da i na izlete idu zajedno. 

Pročitajte: Otkrivena porodična tajna: Sina Biljane Jevtić i Ace Ilića odluka roditelja navela na NEVEROVATAN POTEZ

 

 

Malo je reći da je Ivan zaljubljen do ušiju, kao i Anđela te stalno zajedničke slike dele sa pratiocima na "Instagramu". Tu se vidi koliko se vole, koliko su jedno drugome privrženi, ali i da se raduju istim stvarima, što ih je jedno kod drugoga i privuklo. Upznali su se upravo u studentskoj klupi a nije tajna i da planiraju zajedničku budućnost.

Komentari (0)

Loading