Lepota

Nekada najlepša žena Jugoslavije, a sada... Jelena Bin Drai uslikana tokom praznika, pogledajte kako izgleda posle četvrtog porođaja (FOTO)

Izgled Jelene Bin Drai neprestano se komentariše

Nekada najlepša žena Jugoslavije, a sada... Jelena Bin Drai uslikana tokom praznika, pogledajte kako izgleda posle četvrtog porođaja (FOTO)

Privatna arhiva

Kada spomenemo najbogatije Srpkinje, mnogi prvo pomisle na nekadašnju manekenku i miss Jugoslavije Jelenu Janković koja je pravu ljubav našla sa arapskim šeikom Saidom bin Draijem sa kojim je u Dubaiju osnovala porodicu i podarila mu čak četvoro dece. Pre više od dve decenije ova lepotica iz malog mesta Žabalj u Vojvodini ponela je titulu najlepše Jugoslovenke, a danas je pored porodice koju stavlja na prvo mesto i veoma uspešna poslovna žena. Iako dugo nije prisutna u domaćim medijima, a na društvenim mrežama već duže vreme nije aktivna, glamur u kojem živi izaziva znatiželju kod mnogih, a izgled Jelene Bin Drai tema je koja se neprestano komentariše.

Iako uživa u bogatstvu i raskoši, nekada najlepša žena Jugoslavije nikada nije u prvi plan stavljala materijalne stvari i čini se da je ostala ona ista devojka koja je iz malog mesta krenula putem slave. Pored skromnosti, ona je do danas ostala verna svom stilu, a zadržala je i prirodnu lepotu kojom može da se pohvali.

Pročitajte: Zbog zgodnog Saida su joj svi zavideli, a sada… Muž Jelene Bin Drai posle 4 godine u javnosti, pogledajte šta je od njega ostalo (FOTO)

Instagram

 

Izgled Jelene Bin Drai i nakon četiri porođaja na zavidnom je nivou, a vitka figura po kojoj je oduvek prepoznatljiva i danas je tu. Budući da nemamo često prilike da vidimo kako izgleda, fotografije koje su povodom novogodišnjih i božićnih praznika osvanule na "Instagram" nalogu njene prijateljice svedoče da ona i te kako vodi računa o sebi, međutim mnogima je zapalo za oko i da je dosta smršala od poslednjeg njenog pojavljivanja u javnosti.

Pročitajte: Godinu dana od rođenja četvrtog deteta RASTALI SE Jelena i Said bin Drai - Kuma Dana Karić se oglasila na Instagramu

Instagram

 

Ipak, komplimenti na račun prirodne lepote i mladalačkog izgleda neizostavni su u slučaju ove dame koja godinama unazad nije podlegla trendovima estetske medicine i kako tvrdi nije se podvrgla ovakvim zahvatima, a na njenom licu retko se može videti čak i šminka. 

Pročitajte: Kada postaneš majka imaš druge prioritete i izgled više nije važan - Pogledajte prvu fotografiju Jelene bin Drai nakon četvrtog porođaja

Instagram

 

Jelena je jednom prilikom istakla da joj tipičan dan izgleda tako što kad ustane, odveze decu u školu i obdanište, odradi po sat vremena poslovnih obaveza u svakoj firmi koju poseduje, a zatim pokupi decu, ide kući gde odmara, igra se sa decom, pliva, čita, gleda tv, ide na društvene događaje ili izađe sa mužem. Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da je zahvaljujući njoj uspela je da povrati normalan ritam života.

Komentari (1)

Loading
hedonista

18:17 09.01.2023

Nije mukica imala izbora. Ili da se vrati u Žabalj i glumi manekenku ili da se uda i bude jedna od 5 žena gospodina muslimana. Jednostavno je izabrala