Lepota

Ošišana na kratko, ofarbana u tamno: Ko je nagovorio Leu Kiš na ovako veliku promenu, svi su u šoku! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Izgled Lee Kiš nailazi na podeljene komentare

Ošišana na kratko, ofarbana u tamno: Ko je nagovorio Leu Kiš na ovako veliku promenu, svi su u šoku! Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Mirko Tabašević

Voditeljka Lea Kiš godinama je prisutna na malim ekranima i jedno je od najprepoznatljivijih TV lica, a karakteriše je duga plava kosa koja je, može se reći, i njen zaštitni znak. Upravo iz tog razloga, mnogima se čini da je oduvek tako izgledala, međutim kako je u novinarstvu još od svoje petnaeste godine, izgled Lee Kiš od tog perioda znatno se promenio. Karijeru je počela kao klinka na „Radio-Pančevu“, da bi već sa 18 godina stigla na „Televiziju Beograd“. Osamdesetih i devedesetih važila je za jednu od najpopularnijih i najlepših voditeljki koju je odlikovala specifična boja glasa, ali i veoma lepo lice kao i potpuno drugačija frizura.  

Dugi niz godina Lea Kiš svoju dugu i bujnu kosu farba u plavo, međutim društvenim mrežama sada kruži fotografija od pre tridesetak godina na kojoj je ona, u najmanju ruku, neprepoznatljiva.

Pročitajte: Danas je omiljeno TV lice, živi u raskošnoj vili i potpuno drugačije izgleda! Nikada nećete pogoditi ko je žena sa slike

Instagram

 

Izgled Lee Kiš, naime, nije bio ni nalik ovom danas, ona je u tom periodu imala kratku braon kosu, u to vreme jednu od najpopularnijih, ali njen prepoznatljiv osmeh ostao je nepromenjen.

Upoređivanjem sadašnjih fotografija atraktivne voditeljke sa onima iz mladosti, reklo bi se da je dosta radila na svom fizičkom izgledu, a dugo se već spekuliše i da je imali niz estetskih korekcija što je ona demantovala.

- Na sebi skoro ništa nisam radila osim podmlađivanja mezoterapijom - prokomentarisala je Lea svojevremeno, a iako mnogi sumnjaju u ovu njenu izjavu, niko ne može poreći da ona zaista izgleda odlično.

Pročitajte: Posledice operacije bile su fatalne - Lea Kiš izgubila bebu, borba za potomstvo ostala je san

Mirko Tabađević

 

Komentari (3)

Loading
Boba

17:52 16.01.2023

Lakse priznaju da su gay, nego da su radili neke plasticne operacije

Milica Stepandić

14:58 18.01.2023

Gospodjo Lea, vi izgledate jako lepo za svoje godine, ali ne mojte pričati bajke u vezi vašeg izgleda!!!