Celebrity News

Danas je omiljeno TV lice, živi u raskošnoj vili i potpuno drugačije izgleda! Nikada nećete pogoditi ko je žena sa slike

Fotografija iz mladosti voditeljke otkrila mnogo o njoj

Danas je omiljeno TV lice, živi u raskošnoj vili i potpuno drugačije izgleda! Nikada nećete pogoditi ko je žena sa slike

Nekada je dovoljan samo jedan pogled na sliku da bi se zaključilo ko je na njoj, a sve zvog toga što se pojedini ljudi gotovo ne menjaju. Od najranijeg detinjstva do zrelih godina njihove crte lica ostale su na svom mestu te ih je lako prepoznati. S druge strane, tu su oni koji su se znatno s godinama korigovali, a njihovi albumi kao da pričaju priče iz prošlosti o nekome drugom. Upravo takav utisak stekao se kada je u javnost isplivala fotografija voditeljke Lee Kiš u mladosti. 

Pročitajte: Uhvaćeni! Ćerka Lee Kiš PO PRVI PUT u javnosti sa DEČKOM? (FOTO)

Mirko Tabašević

 

Lea Kiš u mladosti pozirala je za magazin Tv revija, očigledno u crno-beloj boji, a čini se da je taj period života potpuno zaboravila jer se prijatno iznenadila kada ju je jedan od njenih fanova podsetio na ovaj period. Ubrzo je na svoj profil na "Instagramu" pomenutu uspomenu i sama objavila i sve koji je prate šokirala.

Pročitajte: Jugoslavija ga je obožavala: Ovaj poznati sportista bio je otac Lee Kiš (foto)

Instagram

 

Zaključak gotovo svakog pojedinca koji je imao priliku da se susretne sa fotografijom voditeljke u mladosti bio je da uopšte ne liči na sebe, da se mnogo promenila od boje i dužine kose, pa sve do crta lica koje je očigledno s godinama i potrebom da izgleda zanosno korigovala estektim tretmanima. Bilo je i onih koji su joj zamerili na tolikoj transformaciji komentarišući da nije bilo potrebe ni za kakvim intervencijama jer je svakako bila prelepa.

Komentari (0)

Loading