Lepota

Marija Veljković bez šminke izgleda ovako: Ova fotografija je dokaz da žene sa televizije nisu savršene, da li biste je prepoznali?

Marija Veljković bez šminke izgleda ovako

Marija Veljković bez šminke izgleda ovako: Ova fotografija je dokaz da žene sa televizije nisu savršene, da li biste je prepoznali?

Vlada Maraj

Možda mnogima omiljeno lice javnog servisa, Marija Veljković, pozata je kao žena koja drži do svog izgleda. Pazi šta jede, kako bi imala vitku liniju, pažljivo bira proizvode za negu i šminku i oprezno gradi svoj stil, zbog čega je njen imidž veoma prepoznatljiv. Pa ipak, Marija Veljković bez šminke, s obzirom na posao kojim se bavi, nije prizor koji često imate prilike da vidite.

Da je i ona sasvim obična žena, voditeljka je odlučila da podeli sa svojim pratiteljkama, te je na svom "Instagramu" objavila fotografiju, na kojoj uživa uz jutarnju kafu. Na pomenutoj fotografiji, Marija Veljković bez šminke pozira i ističe važnost prirodne lepote, i toga da je lepa žena pre svega ona koja je zadovoljna sobom.

Pročitajte: Modno usklađene u istoj kombinaciji - Marija Veljković sa ćerkom Nevom prošetala ulicom, svi su se okrenuli i gledali im u obuću (FOTO)

Instagram

 

Iako nema šminku, sa kojom je na ekranu viđamo svakodnevno i iako joj je kosa svezana u punđu, Marija je oduševila pratiteljke svojom negovanom kožom i prirodnom lepotom, pa su komplimenti počeli da se nižu na račun voditeljkinog izgleda.

Komentari (0)

Loading