Lepota

Kolege iz jutarnjeg uslikale Jovanu Joksimović bez trunke šminke i fotošopa: Ovo je njeno pravo lice i bićete baš iznenađeni (FOTO)

Jovana Joksimović bez šminke izgleda ovako

Kolege iz jutarnjeg uslikale Jovanu Joksimović bez trunke šminke i fotošopa: Ovo je njeno pravo lice i bićete baš iznenađeni (FOTO)

Za jednu od najatraktvnijih i najlepših naših voditeljki svakako slovi Jovana Joksimović koju svakog jutra nasmejanu gledamo preko malih ekrana dok na K1 televiziji vodi Jutarnji program. Budući da je zbog prirode posla kojim se bavi ona gotovo uvek tip-top našminkana i skockana mnogi nisu imali prilike da vide kako Jovana Joksimović bez šminke zapravo izgleda.

Da se u to uverimo, sada smo imali prilike putem socijalnih mreža gde je i osvanula fotografija Željkove supruge neposredno pred ulazak u studio i pre nego što se u potpunosti pripremila za javni nastup.

Pročitajte: Pokazala svoje PRAVO LICE! Pogledajte Sanju Marinković bez trunke šminke i fotošopa, da li vam liči na onu ženu sa televizije? (FOTO)

Instagram

 

Potpuno ležerno odevena - u crnoj trenerci, beloj rolci i udobnim patikama, ona je uslikana ispred pomenute televizije, a ono što je izazvalo najviše komentara jeste Jovanino nenašminkano lice, koje se odvažila da pokaže bez imalo ustručavanja.

Da podjednako blista iza kao i ispred kamere, mnogi su mišljenja, te su se na konto njenog prirodnog izdanja mahom ređale pohvale, a iako je pomalo delovala umorno i nenaspavano, Jovana Joskimović bez šminke je pokazala da godine na njenom licu nisu ostavile traga, te da joj make-up nije potreban kako bi izgedala sjajno i negovano.

Komentari (1)

Loading