Lepota

Fotografija stara tri decenije ne laže! Evo šta je sve Dara Bubamara promenila na sebi (FOTO)

Dara Bubamara estetske korekcije - pre i posle

Fotografija stara tri decenije ne laže! Evo šta je sve Dara Bubamara promenila na sebi (FOTO)

Dara Bubamara estetske korekcije nikada nije krila, govorila je o svojim zahvatima veoma često. Ipak, ovih dana mrežama kruži fotografija s početka njene karijere, na kojoj je pevačica potpuno prirodna. Sada se jasno vidi da je Dara uložila u sebe, a spisak korekcija kojima se podvrgla.

Dara Bubamara estetske korekcije radila je tokom tri decenije duge karijere, a najupečatljivija promena definitivno su grudi, koje je tokom godina radila nekoliko puta.

- Često menjam silikone, pre svega jer tako treba. Čujem da me neke koleginice ogovaraju, ali mogu samo da mi pljunu pod prozor. Pratim svetske trendove, dosta je više lažnog morala - rekla je za medije.

Pročitajte: Prvi muž Dare Bubamare bio u zatvoru - Pogledajte šta su godine učinile od nekada fatalnog Lakija (FOTO)

Pevačica je otkrila da je čak nekoliko puta radila i filere u usnama, a kako se svojevremeno šuškalo u medijima, nove zube uradila je u Švajcarskoj, a pričalo se o vrtoglavoj cifri od 18 000 evra, koliko je koštao njen osmeh.

Stara fotografija Dare Bubamare pokazala je da je pevačica tokom godina dobila koji kilogram viška, a podsetili smo se i vremena kada je bila poznata po svojoj pixie frizuri. 

Komentari (0)

Loading