Celebrity News

TRUDNA Dara Bubamara: Ponosno pokazala stomačić, pozirala u zagrljaju voljenog! Preslatka trudnica! (FOTO)

Trudna Dara Bubamara iznenadila je publiku

TRUDNA Dara Bubamara: Ponosno pokazala stomačić, pozirala u zagrljaju voljenog! Preslatka trudnica! (FOTO)

Dorotea Tipsin

Dok nema dileme da i danas izgleda za čistu desetku, fotografije iz prošlosti otkrivaju kako je nekada izgledala Dara Bubamara a poznata folk pevačica evidentno je doživela promenu iako je i tada važila za jednu od najatraktivnijih pevačica. Naime, period u kojem je trudna Dara Bubamara bila u braku sa izabranikom Milanom Kesićem bio je vreme njene velike porodične sreće a fotografije dovoljno govore.

Reprint Svet

 

Trudna Dara Bubamara bila je u braku sa Kesićem s kojim je tada dobila sina Kostu, a uprkos tome što porodična sreća nije zauvek potrajala, te se par rastao, ostali su u dobrim odnosima.

Reprint Svet

 

- Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - ispričao je jednom prilikom Milan.

Pročitajte: Ovakav stan svi priželjkuju: Zavirite u dom Dare Bubamare u Beogradu, od pogleda sa terase će vam se zavrteti u glavi (Foto)

Reprint Svet

 

Trudna Dara Bubamara tada sigurno nije slutila da će dete podizati kao razvedena žena ali Milanovu podršku uvek je imala. Kesić je, naime, sve prepisao sinu Kosti a Dari je dao stan u Beogradu, plac na Fruškoj gori i nekoliko nekretnina u Parizu. I pored toga, Dara nikada ništa nije tražila od bivšeg supruga.

Komentari (0)

Loading