Lepota

Mali trik: Sanja Kužet savetuje kako da leto dočekate sa telom na koje ćete biti ponosni

Sanja Kužet je neko ko je, između ostalog, prepoznatljiv po svojoj vitkoj liniji koju uspeva da održi od kad se pojavila na ekranima i pored toga što je u međuvremenu postala majka dva dečaka.

Mali trik: Sanja Kužet savetuje kako da leto dočekate sa telom na koje ćete biti ponosni

Promo

Baš zbog toga, Sanja je odlučila da nam otkrije recept zdravog i vitkog tela, ali i kako je pre godinu dana došla na ideju da svoju formulu učini dostupnom svima:

- Baš iz želje da svoje iskustvo podelim u meni je živela ideja da stvorim Reliksir kako bi svi osetili magičnu moć detoksikacije prirodnim hladno ceđenim sokovima vrhunskog kvaliteta i ukusa, otkriva zgodna voditeljka i dodaje:

Instagram

 

 


- Uz fizičku aktivnost, redovno praktikovanje programa detoksikacije postala je moja najblagotvornija i najbitnija zdrava navika, kao i sastavni deo mog života. Program je koncipiran tako da se za doručak, ručak, večeru I dve užine unose isključivo Reliksir detoks sokovi. Jer, svi imamo periode kada malo manje pazimo na ishranu tako da je nakon takvih perioda upravo ovaj detoks idealan da nas kroz par dana konzumacije vrlo ukusnih I kvalitetnih sokova uvede ponovo u period kada ćemo obratiti pažnje na namirnice koje unosimo.

- Konzumacija detoks programa jednom mesečno me praktično vrati na pravi put i samim tim mi me  dozvoljava da preteram i dobijem neželjene kilograme koje je posle mnogo teže skinuti. Veliki broj ljudi je već nakon prvog puta uveo Reliksir kao svoj mesečni ritual i uvideo sjajne rezultate kako nakon prvog dnevnog detoksa tako i nakon ponovljenih programa.

- Količina energije koju dobijete i bolji osećaj su neverovatni pa vas prosto teraju da nakon detoksa nastavite sa zdravom ishranom, a veliki broj njih je i po prvi put počeo sa treninzima, zakljucuje Sanja.

Instagram

 

 


Bilo kako bilo, ukoliko želite da izgledate kao Sanja Kužet, probajte da praktikujete njen način ishrane i treniga i bićete, kako sama poručuje, u top formi za plažu i leto.

 

Komentari (0)

Loading