Lepota

Ovo je prava ISTINA o estetskim operacijama Lene Kovačević! Jedna objava na Instagramu pokazuje šta je sve na sebi promenila (FOTO)

Lepota Lene Kovačević ostavlja bez daha

Ovo je prava ISTINA o estetskim operacijama Lene Kovačević! Jedna objava na Instagramu pokazuje šta je sve na sebi promenila (FOTO)

Andreja Damnjanović

Lepota Lene Kovačević nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a i pored toga što je u februaru proslavila 41. rođendan ona i dalje slovi za jednu od najlepših žena sa naše javne scene.

Ona je jedna od retkih poznatih dama koja se može pohvaliti savršenom prirodnom lepotom, a ipak ne krije da je dosta eksperimentisala kada je izgled u pitanju, posebno sa frizurama i bojom kose.

Instagram

 

 

Jedina promena koja je uočljiva kada uporedimo njene stare i nove fotografije jeste upravo to što se ofarbala u plavo: 

- Najviše volim plave pramenove na svoju prirodnu boju kose. To me oduvek asocira na more, odmor, sunce... S obzirom na to da sam dosta eksperimentisala sa frizurom, pronašla sam ono što mi se najviše dopada i toga se već dugi niz godina držim - rekla je Lena jednom prilikom objađnjavajući kakav make-up preferira.

Instagram

 

 

- Sve zavisi od mesta i prilike. Nisam ljubitelj transformacija u stilu "pogodite ko sam" i prevelike količine šminke. U svetu odavno vlada trend prirodnog izgleda uz naglašavanje jednog detalja, na primer očiju ili usta, i to mi se dopada - ispričala je pevačica za naš magazin i otkrila na koji način neguje kožu lica, kao i koja je njena jutarnja rutina:

- Dva puta nedeljno radim pilinge i stavljam maske, po potrebi. Kožu čistim ujutru i uveče balzamom na bazi ulja, posebno u zimskom periodu kako koža ne bi bila isušena, a koristim i hidrirajući tonik.

Pročitajte: Sada je jasno šta je sve OPERISALA - Pogledajte fotografiju Lene Kovačević iz školskih dana koja govori više od 1000 reči

- Ujutru nanosim hidratantnu kremu, dok uveče volim da stavim serum ili takođe neki balzam na bazi prirodnih sastojaka - rekla je ona.

Budući da je lepota Lene Kovačević neiscrpna tema i među korisnicima društvenih mreža, posebno ženske populacije koja je zainteresovana za svaki detalj, ona je juče odgovarajući na pitanja pratilaca otkrila još po koju tajnu savršenog izgleda.

Instagram

 

 

 - Kakav režim ishrane praktikuješ i kako se neguješ kada izgledaš vrhunski? - glasilo je jedno od mnogobrojnih pitanja na koje je Lena rado odgovorila:

- Nisam fanatik, samo se trudim da budem u balansu ishrane i vežbe najviše što mogu... Godinama sarađujem sa istim ljudima za zdravlje kože, ne volim "poslednje trendove" i bojim ih se, kad sretnem ljude kojima verujem davim ih kao zmija žabu - napsala je Lena koja je svakako jedna od retkih koja nije podlegla ulepšavanju estetskom hirurgijom, a i zašto bi nešto na sebi menjala.

Komentari (0)

Loading