Moda

Haljina Slobode Mićalović savršeno ističe kukove i sakriva višak: Kako ovog leta biti dama za malo novca, ovo je trik (FOTO)

Haljina Slobode Mićalović ostavlja bez daha

Haljina Slobode Mićalović savršeno ističe kukove i sakriva višak: Kako ovog leta biti dama za malo novca, ovo je trik (FOTO)

Tek nedelju dana prošlo je od Belgrade River festa na kojem je jedna od naših najlepših glumica zablistala odevena u predivnu crnu toaletu od satena, a iako se utisci kada je reč o njenom modnom izboru još uvek nisu slegli, haljina Slobode Mićalović ponovo je glavna tema.

 

Boško Karanović

 

Glumica poznata po svedenom i elegantnom stilu, pleni svojom pojavom gde god da se pojavi, a ovog puta haljina Slobode Mićalović u prvi plan je istakla njenu ženstvenost i prefinjenost.

 

Pročitajte: Tužna Sloboda Mićalović se SLOMILA i priznala šta joj se dešava u domu - Ja ionako više NIKOG NEMAM, spavam u hotelu

 

Da od svog stila ne odustaje ni kada nije pred kamerama i na javnim događajima, svedoči najnovija fotografija koju je objavila na društvenoj mreži "Instagram", a koja je u rekordnom roku pobrala brojne lakove kao i pohvalne komentare njenih pratioca.

 

Instagram

 

 

Za uživanje u sunčanom danu i šetnji pored reke, prelepa Boba ponela je outfit za kojim su istog trenutka poludele pripadnice nežnijeg pola, a reč je o dugačkoj, laganoj haljini na tufne idealnoj da privuče pažnju prolaznika.

 

Instagram

 

 

Haljina Slobode MIćalović savršeno je istakla njenu figuru peščanog sata, a prednost ovakvog modnog izbora jeste to što se odlično uklapa kako uz visoke potpetice tako i uz nešto opušteniju obuću, baletanke ili ravne sandale kao što je to slučaj kod glumice.

 

Instagram

 

 

Toliko je efektna da ne morate razmišljati o dodatnim modnim detaljima, pa su i kod Bobe dovoljne bile samo sunčane naočare da izgleda sjajno i pobere pohvalne reči.

 

Komentari (1)

Loading
Mira

09:16 01.07.2023

Ko je doticnu video uzivo,smatra da ona treba da nosi haljinu koja prikriva kukove