Lepota

Nova frizura Vesne Dedić apsolutni je HIT sezone i savršeno joj stoji! Svima pale vilice kada je prošetala centrom Beograda (FOTO)

Izgled Vesne Dedić jedan je od njenih aduta

Nova frizura Vesne Dedić apsolutni je HIT sezone i savršeno joj stoji! Svima pale vilice kada je prošetala centrom Beograda (FOTO)

Ata Images

Izgled Vesne Dedić fenomenalan je, posebno ako uzmemo u obzir da će krajem godine proslaviti 56. rođendan, pa se mnogi slažu da je ona jedna od onih dama na čijem licu i telu godine ne ostavljaju traga i da stari kao vino.

Ata Images

 

 

Damsko držanje i savršen osećaj za modu stavke su koje svakako utiču na utisak koji spisateljica u javnosti ostavlja i zbog čega mahom dobija komplimente, pa svojim stilom, načinom nege i održavanjem prirodne lepote, ona mnogim damama predstavlja inspiraciju.

Pročitajte: Ručak Vesne Dedić će vas rasprametiti! Sprema se brzo i jednostavno i od ostatka namirnica u frižideru, a preukusno je (FOTO)

Frizura Vesne Dedić jedan je od segmenata kojim ona i te kako zna da se istakne iz mase i primetno je da posebnu brigu o tome vodi, pa se samim tim može pohvaliti zdravom, bujnom i negovanom gustom kosom.

U jednom intervjuu za domaće medije istakla je da kosi zaista poklanja mnogo pažnje. Bilo da je bez trunke šminke, u trenerci i patikama ili tip-top skockana sa full make up-om, prljave i neisfenirane kose nikada se nije pojavila.

Instagram

 

 

Frizurom žena poručuje koliko se neguje i kako doživljava priliku u kojoj se nalazi, a ona kako kaže, najčešće nosi puštenu kosu, dok za svečanije prilike neretko bira lepršavu punđu.

Instagram

 

Instagram

 

 

Kosa umnogome utiče na njen izgled i samopouzdanje, a u to smo se uverili i nedavnom objavom na Instagramu kojom je prezentovala svoju novu boju kosu.

Instagram

 

 

Svetlijim nijansama obojila je pramenove i uvila ih u blage talase, koji su suptilno padali preko ramena, a frizura i celokupan izgled Vesne Dedić pravo su osveženje, pa su i komplimenti bili neizostavni.

Komentari (0)

Loading