Moda

Haljina Vesne Dedić kao da je izašla iz filma, ali svi joj gledaju u noge i šta je ovo obula: Imate li hrabrosti da je iskopirate? (FOTO)

Haljina Vesne Dedić oduzima dah

Haljina Vesne Dedić kao da je izašla iz filma, ali svi joj gledaju u noge i šta je ovo obula: Imate li hrabrosti da je iskopirate? (FOTO)

Haljina Vesne Dedić oduzima dah

Dobro je što je postalo uobičajeno da poznate ličnosti redovno objavljuju trenutke iz svoje svakodnevice na društvene mreže, tako da možemo da pratimo šta rade van kamera. Vesna Dedić je posebno aktivna na Instagramu, na kom objavljuje sve: od svog doma, preko brojnih izlazaka i poslovnih poduhvata, ali i najvažnije - autfita.

ATA Images

 
 

Autfit Vesne Dedić posebno nas je oduševio zbog svoje jednostavnosti, iako se vidi da su svi elementi osmišljeni i uklopljeni sa pažnjom. Svetlo plava midi haljina ukrašena je dodatnom dijagonalnom trakom na ramenu, i čini klasični komad neobičnim baš u pravoj meri.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić objavio prvu zajedničku fotografiju i potvrdio - Koliko je volim! Pogledajte kako blistaju zajedno (FOTO)

 

Cipele poznate voditeljke i spisateljice su san snova. Kraljevsko plave mokasine imaju nisku metalnu petu i metalni detalj kod risa, a špicasti vrh izdužuje nogu i celo autfit čini elegantnijim. Vesna je sa pravom uparila efetkne cipele sa nešto jednostavnijom haljinom, i pokazala još jednom da je boginja stila. Žao nam je što nam nije ovog puta pokazala za koju torbicu se opredelila, ali sigurno ni u tom izboru nije pogrešila.

Instagram

 
 

Ono što posebno oduševljava je što haljina ima džepove. Na društvenim mrežama u poslednje dve godine dame su se hvalile što njihove suknje, haljine ali i venčanice imaju džepove, tako da ni Vesna nije propustila da demonstrira da i njena ima ovaj dodatak. Spisateljicu viđamo često u haljinama sa džepovima, tako da ni sada nije napravila izuzetak.

Marko Marin

 

Sa rukama u dragocenim džepovima, Vesna je pozirala ispred izloga, i verovatno je želela da ima svoj sopstveni "Doručak kod Tifanija" momenat kao i Odri Hepbern u pomenutom kultnom naslovu. Uz takav stajling, ni mi ne bismo propustili da napravimo nekoliko fotografija.

Instagram

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading