Lepota

Kako se šminka Nataša Bekvalac?

Set Nataša Bekvalac savršen je odabir za savršeni dnevni makeup.

Kako se šminka Nataša Bekvalac?

Promo

Verovali ili ne, ali tajna besprekornog makeupa ove pop dive i nije tako komplikovana. Naime, kao što smo već svi primetili, Nataša Bekvalac preferira neutralniji dnevni look, a način šminkanja ogleda se u tome da naglasi njenu prirodnu lepotu.

Ono što je ovoj Novosađanki najvažnije jeste da šminka bude minimalistička i postojana tokom celog dana. A budući da je Nataša na sceni već više od dve decenije, i te kako je dobro upoznata s svim makeup tajnama. Uz to, isprobala je sve moguće lookove, kao i brendove tokom svoje bogate karijere. Samim tim, zajedno sa italijanskom kućom Naj Oleari, kreirala je ekskluzivan set šminke, koji odražava upravo njen ukus. A evo i kako Nataša postiže svoj dnevni look.


Set Nataša Bekvalac

 

CLICK ON ME VOLUME MASCARA

Da bi naglasila svoje oči, Nataša na trepavice nanosi Click On Me Volume Maskaru. Zahvaljujući naročito crnoj teksturi i specijalnoj četkici u obliku peščanog sata, ova maskara povećava volumen trepavica i produžava ih, za intenzivan i prodoran pogled. Kremasta i fluidna tekstura ravnomerno klizi na trepavice i
postepeno ih pokriva: trepavice će biti gušće i punije sa svakim novim nanošenjem

Nataša maskaru nanosi od korena trepavica prema vrhovima, te tako podiže trepavice i dodatno ih uvija. Vrh četkice koristi za definisanje unutrašnjeg i spoljašnjeg ugla oka. Za još intenzivniji i zavodljiviji pogled, maskaru nanosi i na donje trepavice.

Promo

 

LUMINOUS PERFECTION BRONZER – nijansa 02

Svež, zdrav i prirodan ten je ono čemu Nataša svakako teži, bez obzira na godišnje doba. A u ovome joj naročito pomaže Luminous Perfection Bronzer iz ovog makeup seta. Ovaj zlatni puder pruža tenu topao i ujednačen izgled dok ga rumenilo čini besprekornim. Specijalne mikročestice sedefa reflektuju svetlost i
pružaju koži dodatni sjaj, a koža je hidrirana.

Za blistavi i preplanuli efekat, Nataša meša dve boje širokom ređom četkom za lice i nanosi ih na lice i dekolte kružnim pokretima, izbegavajući povlačenje boje po licu. Za sofisticiran i zdrav izgled, malu količinu rumenila nanosi ukošenom četkom na obraze i jagodice, sa ivica prema sredini lica.

Promo

 

Set Nataša Bekvalac

CREAMY DELIGHT LIPSTICK – nijansa 02

Za kraj, Nataša voli da naglasi svoje usne Creamy Delight Karminom u 02 nijansi. Kremasta, intenzivno hidratantna tekstura i intenzivna boja klizi na usnama i izglađuje ih, dok meka, svilenkasta formula uklanja nesavršenosti i daje dugotrajan, prijatan osećaj hidratacije.

Nataša šminkanje usana počinje nanošenjem ruža od srcolikog dela gornje usne; koristi četkicu za usne ili ivicu ruža za precizno uokviravanje usana. Zatim nastavlja nanošenje iscrtavanjem konture usana od sredine prema uglovima. Kada postigne preciznu konturu, nanosi ruž na ostatak usana. Tanak sloj proizvoda je dovoljan za punu i ujednačenu pigmentaciju.

Promo

 

Komentari (0)

Loading