Lepota

Ovakve obrve nose samo provincijalke - Kozmetičari tvrde da je ovo potpuni antitrend

Kako da pravilno stilizujete obrve, otkrivaju ruski kozmetičari

Ovakve obrve nose samo provincijalke - Kozmetičari tvrde da je ovo potpuni antitrend

youtube/printscreen/ellebangs

Trendovi u lepoti se menjaju za sve, pa i za obrve. One su pravi okvir lica i jako je važno pre svega da nam dobro pristaju, a onda, zašto da ne, i da vidimo kakvi trendovi vladaju. Kako da pravilno stilizujete obrve, otkrivaju ruski kozmetičari i ukazuju ne trendove kojima je prošlo vreme.

Ruska industrija kozmetičkih usluga smatra se najjačom na svetu. Čak se i zapadne zvezde obraćaju ruskim majstorima za obrve, nokte i trepavice – njihovi stručnjaci su toliko cenjeni. Zato se ono što kažu ovi eksperti smatra „svetim pismom” u svetu lepote. Oni kažu da je ovim načinima stilizovanja obrva odzvonilo.

Laminacija

Dlake se usmeravaju u smeru čela, a ovakav izgled ne možemo da postignemo običnim češljanjem jer dlačice štrče. Da bi se postigle „punoća”, preciznost i pedantnost, primenjuju se posebni preparati.
Mnoge devojke vole da uzmu sveobuhvatnu uslugu: ne samo obrve već i trepavice odjednom.

Pročitajte:Supruge milionera NIKAD ne nose ovu boju laka: Ruska manikirka otkrila koje dve stvari bogatašice izbegavaju u širkom luku

Nažalost, ruski kozmetičari tvrde da laminacija obrva izgleda neprirodno, što je u suprotnosti s modernim trendovima minimalističke šminke. Pored toga, malo ljudi može da uradi zaista kvalitetnu proceduru.

youtube/printscreen/ellebangs

 

 

Stilizovanje sapunom

Kada su tiktokeri prošle godine saznali da se obrve mogu stilizovati sapunom, dogodio se pravi bjuti potres. Hešteg #SoapEyebrows je dobio skoro 150 miliona lajkova, a čak su i poznati šminkeri počeli da preporučuju jeftin proizvod za stilizovanje. Euforija je prošla prilično brzo.

Ubrzo su mnogi shvatili da stilizovanje obrva sapunom nije najbolja ideja i može imati neprijatne posledice. Posebno bi bilo nezgodno ako dame sa ovako stilizovanim obrvama pokisnu. Takođe, obrve sa sapunom izgledaju kao da je neko na njih zalepio providnu traku.

 

Komentari (0)

Loading