Lepota

Supruge milionera NIKAD ne nose ovu boju laka: Ruska manikirka otkrila koje dve stvari bogatašice izbegavaju u širkom luku

Manikir za jesen biće omiljen damama koje se drže pravila "manje je više".

Supruge milionera NIKAD ne nose ovu boju laka: Ruska manikirka otkrila koje dve stvari bogatašice izbegavaju u širkom luku

Photo by Anthony Ghnassia/Getty Images for Giambattista Valli

U želji da izgledamo što bolje i atraktivnije često na sebe "nabacamo" gomilu originalnih komada - od torbe do naočara. Trudimo se i da nam šminka i nokti budu besprekorni i drugačiji, ali omiljeni manikir za jesen je ono što najmanje očekujemo.

Kada želimo instant promenu u izgledu, ako smo hrabri odemo da skratimo šiške, a ako nismo odemo do manikira sa posebnim zahtevima. Uredni nokti su imperativ svake žene koja drži do sebe, a nijansa koju preferiramo, čini nam se, i nije toliko važna.

Ipak, ruska manikirka Natalija Gorkovenko tvrdi da žene milionera nikada ne nose lakove za nokte jarkih boja.

Ona otkriva da imućne žene uvek biraju isti manikir zbog čega je i dobio naziv "žene milionera". U pitanju je prirodna nega noktiju bez lakiranja.

Pročitajte: Jedna navika odaje da nemate stila - Stilistkinja ukazala na ogromnu grešku

"Prirodni nokti, pažljivo obrađeni, nazivaju se 'manikir žene milionera'. A istina je da kod bogatih žena nećete naći nokte jarkih boja. Kao ni veštačke trepavice “, ispričala je Natalija.

Njenu priču potvrđuju i poznate dame kao što su buduća kraljica Kejt Midlton koja nikada ne nosi lak jarkih boja, ali i poznata advokatica Amal Kluni koja nosi titulu ikone stila a nokti su joj uvek nalakirani bezbojnim lakom.

Komentari (0)

Loading