Lepota

Frizura koja izgleda baš skupo pravi se za tri minuta: Idealna je i za dan i za veče, a sa njom ste kao MILION dolara

Frizura koja izgleda skupo pravi je trend jeseni

Frizura koja izgleda baš skupo pravi se za tri minuta:  Idealna je i za dan i za veče, a sa njom ste kao MILION dolara

Yaliah Perez/Tik Tok

Jesen je stigla, što znači da je vreme da sa novom snagom i energijom upadnemo u radni ritam. Garderoba  nam je uglavnom bila prva na listi prioriteta i već smo je obnovili, pa je pravi trenutak da se pozabavimo kosom. Frizura koja izgleda skupo pravi je trend jeseni.

S obzirom na to da nam jutro najčešće počinje ispijanjem kafe i brzim doručkom, poslednje o čemu razmišljamo je lepa frizura. A frizura je upravo ono što nas u celini predstavlja drugima. Verovatno se i vama dešavalo da se našminkate, ali da zbog toga što imate neurednu frizuru drugi pomisle da niste ok.

Pročitajte:Ovakve obrve nose samo provincijalke - Kozmetičari tvrde da je ovo potpuni antitrend

Ipak, nemate nameru da menjate dodatnih dvadeset minuta sna za stilizovanje kose. Ne brine, znamo laku frizuru koja se može napraviti za tri minuta. Govorimo o niskoj punđi - frizuri koja je u vrhu trendova već nekoliko godina.

Pravljenje ove frizure ne traje duže od tri minuta. Potrebni su dobar češalj i sredstvo za učvršćivanje - lak ili gel.

Za početak, očešljajte kosu duž uobičajenog razdeljka i nanesite malu količinu gela za kosu. Skupite kosu u niski rep i pričvrstite je elastičnom trakom. Ponovo prođite češljom po celom temenu glave - zapamtite da za idealan rezultat nijedan pramen ne bi trebalo da viri. Кada se uverite da je glatka, uvijte je rep u punđu i zavežite ga drugom elastičnom trakom. Ako želite, rezultat možete još jednom da popravite lakom - i tada će niska punđa trajati ceo dan.

Niska punđa odavno je omiljena frizura mnogim zvezdama, bilo da je reč o ležernom neutralnom izgledu ili večernjoj haljini za crveni tepih. Osim toga, zahvaljujući punđi, kosa vam neće smetati, a njena urednost će izgledu dati negovan i čvrst izgled. Nosite punđu u kancelariju, na sastanak ili u teretanu - ova frizura vas nikada neće izneveriti i uvek će izgledati skupo.

Komentari (0)

Loading