Lepota

Najmoderniji manikir za jesen: Zaboravite na crvene i nokte boje mesa, ovo je TIHI LUKSUZ

Najmoderniji manikir za jesen je prelep

Najmoderniji manikir za jesen: Zaboravite na crvene i nokte boje mesa, ovo je TIHI LUKSUZ

Photo by cottonbro studio from Pexels

Tokom proteklih nekoliko meseci, trendovi manikira su se promenili više desetina puta. Ali nešto je čvrsto na vrhu: nokti u stilu tihog luksuza. Ovo samo potvrđuje da je minimalizam i dalje u trendu.

Međutim, kako se godišnja doba menjaju, moramo da odmorimo nokte od ružičaste boje i šljokica, a umesto toga ćemo isprobati nešto novo i zanimljivo. Najmoderniji manikir za jesen je karamela nail art.

Pročitajte: Frizura koja izgleda baš skupo pravi se za tri minuta - Idealna je i za dan i za veče, a sa njom ste kao MILION dolara

Jesen je vreme kada se priroda transformiše, menjajući svoje boje u tople. Zato manikir u smeđim nijansama, koje su simbol udobnosti i topline, postaje aktuelniji nego u hladnim danima.

A ako ste već napravili moderan kakao manikir ili nokte bilo koje smeđe nijanse, predlažemo da pogledate novi dizajn – ombre. Nakon što su mnoge poznate ličnosti počele da nose čokoladne nokte, Pinterest i druge društvene mreže eksplodirale su zanimljivim dizajnom: sada su boje kafe razvučene preko prirodne nijanse noktiju. 

Boje topljene karamele su odlična opcija za najpopularniji meki kvadratni i bademasti oblik. Ove nijanse vizuelno produžavaju nokte, čineći prste ženstvenijim i tankim. Pored toga, omogućavaju vam da kreirate nežan i elegantan izgled koji je pogodan i za svakodnevni život i za posebne prilike.

Ali ako i dalje želite da dodate malo slavlja i sjaja, možete naneti sjajne pruge na ivicu ploče za nokte, stvarajući efekat francuskog manikira. Ukratko, postoji mnogo opcija za ovaj dizajn. Ostaje samo da odlučite o dužini i obliku noktiju, zasićenosti boja i dodatnim detaljima.

Komentari (0)

Loading