Lepota

Najmoderniji manikir za jesen: Zaboravite na crvene i nokte boje mesa, ovo je TIHI LUKSUZ

Najmoderniji manikir za jesen je prelep

Najmoderniji manikir za jesen: Zaboravite na crvene i nokte boje mesa, ovo je TIHI LUKSUZ

Tokom proteklih nekoliko meseci, trendovi manikira su se promenili više desetina puta. Ali nešto je čvrsto na vrhu: nokti u stilu tihog luksuza. Ovo samo potvrđuje da je minimalizam i dalje u trendu.

Međutim, kako se godišnja doba menjaju, moramo da odmorimo nokte od ružičaste boje i šljokica, a umesto toga ćemo isprobati nešto novo i zanimljivo. Najmoderniji manikir za jesen je karamela nail art.

Pročitajte: Frizura koja izgleda baš skupo pravi se za tri minuta - Idealna je i za dan i za veče, a sa njom ste kao MILION dolara

Jesen je vreme kada se priroda transformiše, menjajući svoje boje u tople. Zato manikir u smeđim nijansama, koje su simbol udobnosti i topline, postaje aktuelniji nego u hladnim danima.

A ako ste već napravili moderan kakao manikir ili nokte bilo koje smeđe nijanse, predlažemo da pogledate novi dizajn – ombre. Nakon što su mnoge poznate ličnosti počele da nose čokoladne nokte, Pinterest i druge društvene mreže eksplodirale su zanimljivim dizajnom: sada su boje kafe razvučene preko prirodne nijanse noktiju. 

Boje topljene karamele su odlična opcija za najpopularniji meki kvadratni i bademasti oblik. Ove nijanse vizuelno produžavaju nokte, čineći prste ženstvenijim i tankim. Pored toga, omogućavaju vam da kreirate nežan i elegantan izgled koji je pogodan i za svakodnevni život i za posebne prilike.

Ali ako i dalje želite da dodate malo slavlja i sjaja, možete naneti sjajne pruge na ivicu ploče za nokte, stvarajući efekat francuskog manikira. Ukratko, postoji mnogo opcija za ovaj dizajn. Ostaje samo da odlučite o dužini i obliku noktiju, zasićenosti boja i dodatnim detaljima.

Komentari (0)

Loading