Lepota

Berguzar Korel postala plavuša: Suprug Halit se šokirao kad ju je video, nije se u tu ženu zaljubio (foto)

Frizura Berguzar Korel tema je o kojoj se priča već nekoliko dana

Berguzar Korel postala plavuša: Suprug Halit se šokirao kad ju je video, nije se u tu ženu zaljubio (foto)

Profimedia

Frizura Berguzar Korel treći put u godinu dana podlegla je promeni i samim tim iznova izazvala komentare bjuti-stručnjaka, ali i fanova lepe glumice, koja se proslavila ulogom Šeherezade u seriji „1001 noć“. 

Mama troje mališana i supruga turskog umetnika Halita Ergenča u poslednje vreme češće nego inače eksperimentiše svojom kosom.

Pročitajte: Šeherezada i Sulejman objavili NAJLEPŠE VESTI! U ovaj dom je došla sreća i slavlje je u toku (FOTO)

Menja joj dužinu i boju, krati šiške, što izaziva divne reakcije kod njenih pratilaca na društvenim mrežama. U stopu lepu Berguzar svakodnevno prati dva i po miliona ljudi, zbog kojih prilagođava sadržaj.

Ima tu kadrova sa setova, momenata iz porodičnog doma, ali najčešće se na njenom Instagram-profilu mogu naći saveti za negu kože i kose.

 

 

Frizura Berguzar Korel često je baš iz tog razloga u fokusu javnosti, ali i zbog potrebe turske lepotice da konstantno nešto menja u svom izgledu.

 

 

Tokom tekuće godine čak dva puta menjala je boju kose, a pre nekoliko dana napravila je drastičnu korekciju - ofarbala se u plavo.

Pročitajte: Mafini sa šargarepom po Šeherezadinom receptu - Poslastica koju će cela porodica obožavati

Svetla kosa načinila je glumicu gotovo neprepoznatiljivom, a svi se pitaju da li je ovu promenu lepo prihvatio i njen suprug koji se u nju zaljubio dok je bila smeđa.

 

 

Komentari (0)

Loading