Lepota

Najmoderniji manikir za 2024. godinu: Daje prefinjen izgled, a daleko je od monotonog - dezen koji osvaja na prvu

Najmoderniji manikir za 2024. godinu

Najmoderniji manikir za 2024. godinu: Daje prefinjen izgled, a daleko je od monotonog - dezen koji osvaja na prvu

Shutterstock

Bliži se vreme novogodišnjih proslava i vreme je da razmišljamo šta ćemo da obučemo i kakav ćemo manikir da odaberemo za ovu priliku. Najmoderniji manikir za 2024. godinu je idelan za one dame koje vole da budu u centru pažnje.

Hromirani manikir

Ovaj trend je sada na vrhuncu popularnosti. Efekat se stvara pomoću gela koji imitira rastopljeni metal na noktima. Stilisti za nokte tvrde da će hromirani manikir postati vodeći trend u 2024.

Pročitajte: Supruge milionera NIKAD ne nose ovu boju laka - Ruska manikirka otkrila koje dve stvari bogatašice izbegavaju u širkom luku

Кobalt plava

Još jedna nijansa koju treba isprobati ove zime je kobalt plava. Učiniće svaki outfit efektnim, a najbolje se kombinuje sa monohromatskim i crno-belim. Kažu da će po popularnosti prevazići i legendarnu crvenu boju.

Višebojni francuski

Zaboravite na klasičan francuski mankir. Višebojni francuski manikir je trend je sa nama od početka godine, ali ipak ne gubi svoju popularnost. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da je obavezno izvodite na ultra kratkim noktima! Ovaj dizajn će istaći vašu individualnost i istaći vas u masi.

Komentari (0)

Loading