Lepota

Katarina Radivojević zatezala kožu: Ovako izgleda nakon estetske intervencije - Neki je nisu prepoznali (Foto)

Estetske korekcije Katarine Radivojević diskretne su

Katarina Radivojević zatezala kožu: Ovako izgleda nakon estetske intervencije - Neki je nisu prepoznali (Foto)

Bilo je samo pitanje dana kada će estetske korekcije Katarine Radivojević dospeti u javnost.

Glumica, koja godinama živi i radi u Americi, krišom već neko vreme koristi adekvatne tretmane zahvaljujući kojima izgleda jedro, negovano i mladoliko.

Pročitajte: Planirali su i venčanje, a onda ju je izbacio iz stana zbog 22 godina mlađe -Veza Katarine Radivojević i Olivera Mandića pukla kao staklo

Budući da važi za jednu od najlepših žena sa naših prostora mnogi su pomislili da će Katarina sa korekcijama pričekati ali po mišljenju doktora krenula je na vreme.

 

 

Estetske korekcije Katarine Radivojević nisu invazivne, reč je zapravo o prevenciji botoksu, voćnim kiselinama, laserima i svemu onome što doprinosi lepom izgledu a ne zahteva višenedeljni oporavak.

 

 

U okviru jedne emisije Katarina je navela šta je sve na sebi radila ali i naglasila da je umrenost zapravo najbolji recept za sve.

printscreentvdr

 

- Imam savršenog doktora koji dugi niz godina brine o mom licu. Radimo i botoks u hranicama normale da mogu da se nameštim, da mi faca ne bude skamenjena. Za moje lice manje je bolje to nam je zajednička floskula. 

Pročitajte: Nju je ostavio, pa se odmah oženio voditeljkom- Katarina Radivojević konačno u javnosti, evo kako sada izgleda (FOTO)

Radila sam čelo i malo oko očiju, smejalice. Imam 42 i to je nešto što se vidi. Pogotovo kada prođe leto. Tokom leta volim da mi malo pojača botoks, ako ne snimam ništa, jer ako snimam onda to nikako nije dobro.

printscreentvdr

 

Biti umeren u ishrani, treningu, poslu, nezi, estetskim korekcijama po Kaćinom mišljenju i primeru daje najbolje rezultate.

Komentari (0)

Loading