Lepota

Važno je samo da poštujete jedno pravilo: Najmoderniji manikir za proleće je spektakularan

Najmoderniji manikir za proleće nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Važno je samo da poštujete jedno pravilo: Najmoderniji manikir za proleće je spektakularan

shutterstock

Proleće samo što nije, a vredni modni dizajneri su već predstavili predstojeće trendove. Čeka nas mnogo iznenađenja, ali ne samo što se tiče garderobe. Najmoderniji manikir za proleće nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pročitajte: Dve stvari koje žene od stila nikada ne nose! Stilisti tvrde - Prva odaje da ste iz provincije

Ova svetla boja će vam pomoći da ulepšate sivu svakodnevicu i date svima do znanja da pratite najnovije modne trendove.

Кolekcije za proleće/leto 2024. bile su ispunjene svetlim i ponekad neočekivanim spektrom boja. Iako smo ranije bili podozrivi kada se radilo o bojama koje iskaču iz standarda, danas se situacija znatno promenila.

Dizajneri su se poigrali nijansama plave, zelene, roze, ljubičaste i žute u pastelnim i plemenitim tonovima. Zanimljivo je da je skoro svaki od brendova u svom stilu napravio nekoliko akcenata u boji kupine.

Pročitajte: Svi zgranuti komentarišu cipele Kaće Živković (FOTO)

Ova složena nijansa, kojoj je teško dati određeno ime, svetla je i spektakularna. Njom možete ulepšati svoju sivu svakodnevicu i približiti one dugoočekivane tople prolećne dane.

shutterstock

 

 

Nema potrebe da brinete o njegovoj svestranosti. Dobro se slaže sa neutralnim i drugim svetlim bojama. Manikir boje kupine savršeno će upotpuniti bilo koju vašu poslovnu odeću, a posebno za one opuštene, dnevne varijante.

Međutim, poslušajte ovaj savet - nokti u ovoj boji ne bi trebalo da budu „ukrašeni” dodatnim dizajnom, šljokicama, sličicama ili bilo kakvim detaljima. Već izgledaju dovoljno efektno.

Možete odabrati bilo koji oblik: meki kvadrat, oval, špic - to je do vas. Ali manikir boje kupine će bolje izgledati na kratkim noktima.

Komentari (0)

Loading