Lepota

Starija je 12 godina i vodi kliniku za estetsku medicinu: Ovo je sestra Ljubinke Klarić

Sestra Ljubinke Klarić starija je 12 godina

Starija je 12 godina i vodi kliniku za estetsku medicinu: Ovo je sestra Ljubinke Klarić

Vidoje Manojlović

Ljubinka Klarić sinonim je za lepu i negovanu ženu. Kada je reč o izgledu, insistira na prirodnosti, vodeći se stavom manje je više. Imajući u vidu da je rođena sestra Ljubinke Klarić, Mirjana, na čelu klinike za estetske intervencije, glumica ima kome da se obrati za stručnu intervenciju.

Jelena Jovanov

 

- Nikada nisam bila zainteresovana za te stvari. Izgled mi nikada nije bio na prvom mestu, samim tim nisam ni razmišljala šta bih mogla da poboljšam – kaže glumica, koja ne gleda blagonaklono na tu vrstu korekcija.

Pročitajte: Ofarbala se u crveno - Ljubinka Klarić više nije ista žena, ne biste je prepoznali na ulici (FOTO)

- Mnoge devoke olako pristupaju estetskim zahvatima ne razmišljajući o mogućim posledicama. Ne možete jedan dan da tražite da vam stave silikone u usta, a sutra da kažete kako ste se predomislili i želite da ih izvadite.

U klinici koju vodi sestra Ljubinke Klarić često gostuju i stručnjaci iz inostranstva, kojima je lepota u opisu posla. Na pitanje koje korisne savete je od njih dobila, poznata glumica je izdvojila sledeće:

- Preporučuju da se spava na leđima, kako se ne bi napravile bore. Cigarete i alkohol nisu prijatelji kože. Treba piti puno vode i zdravo se hraniti.

Jelena Jovanov

 

- Sve što prija organizmu iznutra, vidi se spolja – poručuje Ljubinka Klarić.

Pročitajte: Ljubinka Klarić i Ceca Ražnatović se okumile - Glumica objasnila kako je došlo do toga (FOTO)

Budući da se bavi poslom gde je lice u prvom planu, Ljubinka vodi računa o pravilnoj i kvalitetnoj nezi.

- Moj savet svim devojkama koje se, možda, ugledaju na nas sa televizije jeste – manje je više. Nemojte da prepisujete jedna od druge. Individualnost je uvek bila na ceni – poručuje umetnica poznata po svojim neobično plavim očima

Inače, sestra Ljubinke Klarić, Mirjana, starija je od nje 12 godina. 

- Moja rođena sestra venčala je rođenu sestru Cece Ražnatović Lidiju. Tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima – otkrila je jednom prilikom Ljubinka.

Komentari (0)

Loading