Celebrity News

Ljubinka Klarić i Ceca Ražnatović se okumile: Glumica objasnila kako je došlo do toga (FOTO)

Ceca Ražnatović i Ljubinka Klarić su kume, sa čime nije upoznat veliki broj ljudi

Ljubinka Klarić i Ceca Ražnatović se okumile: Glumica objasnila kako je došlo do toga (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Da su Ceca Ražnatović i Ljubinka Klarić kume zna vrlo mali broj ljudi.

Glumica i pevačica retko o svom odnosu govore u javnosti, stoga nije čudo što publika nije upoznata sa podatkom da su prijateljstvo podigle na viši nivo.

Pročitajte: Prvo Marija Šerifović, a sad i oni! U dom Nine Badrić tajno stigla beba! Pevačica objavila sliku

Ceca Ražnatović i Ljubinka Klarić kume su više od 15 godina. Okumile su se zahvaljujući sestrama.

Katarina Drajic/ATAImages

 

Naime, rođena sestra dramske umetnice, inače vlasnica klinike za estetsku medicinu, bila je jedan od svedoka na venčanju Lidije i Predraga Ocokoljića.

Dve prijateljice na ovaj način krunisale su dugogodišnje poznanstvo koje se temelji na poverenju i podršci, a samim tim i Ljubinka i Ceca, koje su vrlo bliske sa sestrama, oformile su poseban odnos.

Ata Images

 

Pevačica je svojevremeno u emisiju Sanje Marinković, gde je bilo neophodno dovesti bliske prijatelje, dovela upravo Ljubinku, koja je objasnila kako su se upoznale.

O tome kakav odnos gaje nešto kasnije pričala je glumica.

Pročitajte: Ceca konačno prekinula ćutanje! Ovo su razlozi zbog kojih ne govori sa Mirom Škorić! Nek ne troši moje vreme (VIDEO)

- Ne čujemo se svakodnevno, već s vremena na vreme. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala Bogu, svi smo živo i zdravo, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve još ide regularno.

 

 

- Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima.

Folk umetnicu i glumicu vezuje i to što su glavne zvezde „Blic“ televizije. Ceca ima svoj šou, dok Ljubinka vodi emisiju takmičarsko-zabavnog karaktera.

 

Komentari (0)

Loading