Lepota

Novi bjuti trend za kojim žene luduju: Samo jedan proizvod je potreban za bisernu kožu lica

Novi bjuti trend osvojio sve dame

Novi bjuti trend za kojim žene luduju: Samo jedan proizvod je potreban za bisernu kožu lica

shutterstock/puhhha

Novi bjuti trend je takozvana biserna koža. Iako se i u svetu lepote trendovi često menjaju, hajlajteri su uvek popularni, a posebno ako znate kako da ih koristite.

„Biserna koža” nastao je kao spoj svetlucavog hajlajtera i lepe, hidrirane zdrave kože. Nekada se hajlajter nanosi samo na vrh jagodica, ispod obrva i vrh nosa, međutim sada se zagasitija verzija nanosi na čitavo lice, ali i dekolte.

Pročitajte:Jovana Joksimović nosi boju laka koja je izdajica godina - Stručnjaci je ne preporučuju ženama starijim od 40

Najbolje da birate onaj hajlajter koji u sebi ima sitne šljokice koje na koži izgledaju kao prirodni sjaj. Stručnjaci predlažu da u tečnu podlogu dodate par kapi tečnog hajlajtera kako bi vam koža sijala, a na klasični puder možete dodati sjajni bronzer i rumenilo.

Pročitajte: Pet pravila nege srpske Sindi Kraford su zakon - Bronzer ispod jagodica, a tačno ovde nanosim hajlajter

Tekući ili kremasti proizvodi doprineće sjaju kože lica ali važno je da ne preterate. Suptilni sjaj je dovoljan, a dodajte ga na jagodice, nos, kapke i gde god vam se sviđa - granica nema. Izaberite boju koja odgovara vašem tenu, ružičastu, zlatnu ili nijansu breksve.

Komentari (0)

Loading