Lepota

Dve demode frizure koje hitno morate promeniti

Dve demode frizure kojima je odzvonilo

Dve demode frizure koje hitno morate promeniti

shutterstock

Leto je vreme za modernu frizuru. Kratke opcije nisu napustile liste trendova lepote tokom protekle godine, ali nisu sve i dalje relevantne. Dve demode frizure kojima je odzvonilo otkrivaju stilisti.

Trendovi nikada ne miruju. Tek što se naviknemo na neku frizuru, ubrzo postaju prošlost.

Pročitajte: Frizure koje najbolje prikrivaju godine! Dame plus 50 ih obožavaju - Moderne su, a ne zahtevaju posebnu negu

Čini se da su u poslednjih nekoliko godina svi već isprobali šiške, što nije iznenađujuće, jer takva frizura odgovara svakom stilu i obliku lica i ne zahteva radikalnu promenu imidža.

Međutim, vreme je za nešto novo. Ne sumnjamo: za nekoliko sezona ponovo će se vratiti u modu, ali za sada predlažemo da razmotrite zanimljivije opcije za šišanje.

Šagi frizura

Savršeno skladna kombinacija nezamenljive bob i šag frizure, trenda iz sedamdesetih godina prošlog veka koji nam se vratio u modernoj verziji pre nekoliko sezona sada je demode.

Kosi bob

Izduženi bob sa neujednačenim rezom bio je pre nekoliko godina apsolutni trend. Ali ipak, ova frizura je sada poptuno van trenda i nalazi se na spisku loših frizura koje su zauvek izašle iz mode.

 

Komentari (0)

Loading