Lepota

Uh, kako dobar trik! Džesika Alba ima vrhunsku tajnu za dugačke trepavice (video)

Uh, kako dobar trik! Džesika Alba ima vrhunsku tajnu za dugačke trepavice (video)

Džesika Alba prošle nedelje objavila je svoj prvi ASMR (autonomni senzorni meridijalni refleks video. Predstavila je neobičan osećaj prijatnosti koji se širi telom dok vas neko, mazi po kosi ili tiho priča...) 

Ona se sada ponovo javila svima sa ASMR tutorijalom o šminkanju koji sadrži šaputanje i prijatne zvuke koji prate ovaj proces. Ako inače koristite ASMR kao vid opuštanja i ljubitelj ste šminke, upravo ovako treba da provedete naredna četiri minuta.

Džesika Alba nas je provela kroz brzi i lak predlog za šminkanje, a tokom videa, podelila je sa svima tajnu - kako postiže "dramatičan izgled" trepavica bez pomoći veštačkih.

Prvo, Džesika Alba uvija trepavice klasičnim uvijačem, stežući i pulsirajući nekoliko sekundi.

- Uvijači trepavica su "sve" - šapće ona u svom videu.

Nakon što uvije trepavice, Džesika Alba koristi maskaru za izduživanje trepavica svoje kompanije Honest Beauty. Ova maskara sadrži prajmer na jednom kraju a poseduje i hranljive sastojke poput jojobinog ulja i vitamina E.

NE PROPUSTITE:
Tamara Kalinić IMA VRHUNSKU TAJNU za dugačke trepavice, a odgovor se krije u proizvodu koji može da se kupi za 200 dinara!

Džesika Alba - Savršene trepavice najvažniji su deo make up rutine!

Iako često nakon nanošenja mnogih prajmerima morate odmah da stavljate maskar da biste izbegli da se naprave grudvice na trepavicama, ovde to nije slučaj.

2-u-1 Honest Beauty proizvod zapravo zahteva čekanje od 30 sekundi između ova dva koraka. Džesika Alba to demonstrira u svom videu. Sudeći po njenim snimcima, maskara se i dalje stavlja bez problema, prenosi Shape.

Naravno, ako ste već vezani za određenu maskaru, za ovaj korak možete kupiti zasebno prajmer.

Ako bi trebalo da izdvojite jednu stvar koju bi trebalo da zapamtite ili ubacite u svoju rutinu sa video snimka Džesike Albe (osim činjenice da je ona očigledno fantastično radi ASMR), predlažemo da to budu dramatične trepavice koje možete da imate svaki dan. 

NE PROPUSTITE:
MORALA JE DA KRENE NA TERAPIJE ZAJEDNO SA SVOJOM ĆERKOM: Džesika Alba se odlučila na drastičan korak!

Komentari (0)

Loading