Lepota

Džulija i Šeron potpuno bez šminke! Da li izgledaju dramatično drugačije?

Džulija i Šeron potpuno bez šminke! Da li izgledaju dramatično drugačije?

Izolacija. Dan 44. Sve je izašlo na videlo.

Popularne holivudske glumice Džulija i Šeron, na Instagramu pokazale su izdanje bez trunke šminke. Holivudske dive koje su oduvek na pozornicama, javnim događajima i crvenom tepihu izgledale kao Boginje, sada su pokazale da u realnosti izgledaju potpuno drugačije.

Bore za objave na društvenim mrežama nisu ispeglale, već su se pred milionskim auditorijumom predstavile u pravom svetlu.

Iako da je danas teško stariti dostojanstveno zbog standarda lepote koji nam se nameću, ovakve objave poznatih dama u godinama vraća veru prirodni izgled i lepotu.

NE PROPUSTITE:
GODINE, ANOREKSIJA ILI NEDOSTATAK BOTOKSA? ŠTA SE DESILO SA Severininim licem? (foto/video)

Džulija i Šeron potpuno bez šminke!

Džulija Roberts koja je poznata po svom širokom, razoružavajućem osmehu, ogolila je svoje lice pred velikim brojem ljudi na Instagramu. Iako se na ovoj slici nije nasmejala, te deluje ozbiljnije nego što zaista jeste, ova slika je ipak rekla više od hiljadu reči. U 52. godini glumica izgleda očaravajuće. Holivudska diva veliki je javni zagovornik prirodnih i organskih sastojaka u službi lepote.

Zgodna žena i dalje ima mladalački sjaj na koži, jer je holivudska diva poznata kao veliki zagovornik prirodnih preparata za negu.

Džulija nikada ne izlazi iz kuće bez kreme sa zaštitnim faktorom i nikada ne ide na spavanje bez temeljnog čišćenja kože lica. Nikada ne ulazi u avion bez bogate hidratantne kreme za lice, budući da je poznato da je vazduh u avionima izrazito suv.

Poznato je da je glumica veliki zaljubljenik u prirodno hladno ceđeno maslinovo ulje i da ono predstavlja početak i kraj njene beauty rutine. Razredi ga s vodom i maže ga po licu i, vrlo obilno, po telu.

Osim što ekstra devičanskim maslinovim uljem skida šminku oko očiju, Amerikanka se bori protiv finih linija i bora vazelinom koji nanosi pre spavanja. Često koristi i masku za podočnjake od odrganskog meda koji ostavlja 15 minuta da deluje. Neretko otečenost suzbija ohlađenim kesicama zelenog čaja, kao i mazanjem organskog ulja od kokosa.

NE PROPUSTITE:
Fanovi zgroženi izgledom nekad NAJSEKSEPILNIJE CRNKE: Prestani da koristiš botoks, ličiš na Azijatkinju! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Mar 21, 2020 at 11:27am PDT

Šeron Stoun u objavi na Instagramu gde je svojim pratiocima i publici čestitala Uskrs, snimala se u potpuno prirodnom izdanju. Budući da je deset godina starija od Džulije Roberts, njeno izdanje bez šminke sve je iznenadilo. U moru hijalurona i botoksa koji su zavladili svetom, potpuno je neverovatno da dama poput Šeron nije poklekla da u svoje lice ubrizga neke od ovih preparata.

Zbog negativnog stava prema botoksu Šeron zato je i 2008. šokirala sve kada želela da se njen sin Rouan podvrgne tretmanu botoksa, ali je, po svemu sudeći, tada imala dobrih razloga za to…

– Majka je predložila da dečak ode na botoksiranje, jer su imali neprijatnosti sa mirisom njegovih nogu. Otac je predložio da dečak pazi na higijenu i nosi odgovarajuće čarape. Nalazimo da nije bilo potrebe da majka traži invazivnu proceduru za dete – pisalo je u sudskim dokumentima.

Zbog toga što je izuzetno posvećenja svom zdravlju, Šeron Stoun u svojoj svakodnevici uvrstila je i vežbe kojima održava top formu.

- Svaki moj trening razlikuje od prethodnog, fokusiram se na različite grupe mišića - kaže Šeron Stoun.

Glumica posećuje fitnes klub pet puta nedeljno, kombinujući različite vežbe - treninge snage, pilates, istezanje, jogu i ples.

Ne zaboravimo da Šeron Stoun izuzetno polaže i na mentalno zdravlje. Njen recept za svež i negovan izgled je -  dobar san, duboko disanje, baštovanstvo i budizam.

NE PROPUSTITE:
Duboko zaglibile u svet operacija: Neke su ubrizgale botoks i ugradile silikone, a evo ko se u potpunosti uništio!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Apr 12, 2020 at 4:16pm PDT

U anketi kaži svoje mišljenje koja poznata dama vam je lepša bez šminke!

Pobednica bez šminke je...
  • Šeron Stoun
  • Džulija Roberts
390  · 390 
Glasaj RezultatVrati se na glasanje

Komentari (0)

Loading