Lepota

Kameron Dijaz dostojanstveno prihvata godine: Starenje je blagoslov i privilegija!

Kameron Dijaz dostojanstveno prihvata godine: Starenje je blagoslov i privilegija!

Kada izgovorite ime Kameron Dijaz niko ne obraća pažnju na njene godine već na njen savršen izgled. Kao autorka dve knjige o lepoti -"The Body Book" i "The LongevityBook" - Dijazova se sigurno odlično razume u beauty rutinu.

Kameron Dijaz koja se nedavno po prvi put ostvarila u ulozi majke oduševila je postporođajnom figurom, a na njenom licu evidentno je da se i tokom trudnoće trudila da izgleda što bolje.

Zbog odličnih saveta za lepotu glumica Gvinet Paltrou, koja takođe na pragu pete decenije odlično izgleda svoju koleginicu, Kameron, nazvala je svojom "beauty mentorkom".

Prema navodima iz knjige "The Bodi Book", Kameron Dijaz morala je da se potrudi da stekne neke navike u održavanju lepote:

- Imala sam užasno lošu kožu. Bilo me je sramota, i radila sam sve što sam mogla kako bi se to promenilo. Najčešće sam nedostatke prikrivala šminkom.

Srećom, shvatila je šta treba da radi. Pred vama je nekoliko glumičinih saveta.

NE PROPUSTITE:
Niko ne prepoznaje Kameron Dijaz zbog izjave da joj je dete promenilo život!

Kameron Dijaz - Ultimativni saveti za lepotu

Umesto rumenila, koristi ruž!

U videu u kom se pojavljuje sa svojim dugogodišnjim šminkerom Gučijem Vestmanom, Kameron kaže da njih dvoje "imaju različita mišljenja o upotrebi rumenila".

Što je i dokazala. Kada je Vestman našminkao, glumica je gledajući se u ogledalu počela prstom da razmazuje višak ruža po obrazima.

- Uzgred, to se uvek događa - rekla je Kameron Dijaz dok je Vestman dodao: - Da, ona to uvek radi.

NE PROPUSTITE:
Kameron Dijaz je napunila 46 godina, a pismo koje joj je napisao muž, raznežilo je svet!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Nov 8, 2016 at 10:03am PST

Kameron Dijaz prestala da konzumira cigarete! 

Iako je nekada bila strastveni pušač, Kameron Dijaz je danas protih tog poroka. U svojoj knjizi "The Longevity Book" kaže da je prestanak pušenja jedina stvar koju je trebala da uradi i ranije.

- Da imam vremensku mašinu i da mogu da se vratim u taj period svog života, nikada ne bih zapalila prvu cigaretu - piše ona. U razgovoru za "InStyle" dala je savet svim pušačima:

- Odustanite od pušenja što pre jer je bitan svaki minut.

NE PROPUSTITE:
Provode vreme u bašti, spremaju hranu za sledeću nedelju: Šta vikendom rade uspešne i poznate žene? (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Benji Madden (@benjaminmadden) on Feb 14, 2019 at 3:28pm PST

;

Kameron Dijaz - Ne plašim se starenja

Šarmantna Kameron Dijaz ne samo da izgleda mladoliko, već se mnogo ni ne potresa zbog starenja. U knjizi The Body Book ističe:

- Mnogi od nas se plaše da ostare - jer će biti manje pokretni, imaće manje energije i neće biti onakvi kakvi su sada. Ali na starenje gledam ovako: starenje je blagoslov i privilegija, i ako postavite temelje zdravog života u svojim mlađim godinama, starije doba će vam biti nešto najbolje u životu. Poenta koju ja ističem nije u održavanju mladolikog izgleda - rekla je Kameron i objasnila da se sada oseća mnogo poletnije nego kada je imala dvadeset godina.

- Ne radi se o lepoti i estetici naših tela, želim da se osećate mladima, želim da se osećate snažno. Mogu iskreno da vam kažem da se sada osećam bolje, snažnije i sposobnije nego kada sam imala dvadeset godina , jer sam se u poslednjih petnaest godina brinula o sebi bolje nego što sam to radila u prvih dvadeset i šest godina svog života. 

- Dobar deo života provodimo spavajući ili pokušavajući da zaspimo - a kvalitet tog vremena provedenog u snu određuje naše raspoloženje i mentalnu oštrinu, i to ne samo sledećeg jutra, već i narednih godina našeg života - rekla je Dijaz u „The Body Book“, piše womenshealth.

Komentari (0)

Loading