Lepota

Dženifer Garner otkrila sjajne trikove za savršen ten i blistavu kožu!

Dženifer Garner otkrila sjajne trikove za savršen ten i blistavu kožu!

Besprekoran ten glumice Dženifer Garner možemo pripisati dobrim genima, sreći i zadovoljstvu, njenom dermatologu, ali i redovnoj i pravilnoj beauty rutini.

Dženifer Garner priznaje da sada posvećuje dosta vremena nezi lica i tela, ali je nedavno podelila sa svima i kako je u mladosti radila protiv sebe i svoje kože.

Kako je lepa glumica objasnila, kada je bila mlađa, obožavala je da se sunča:

– Nanela bih bebi-ulje i sunčala se bez razmišljanja – izjavila je ona za magazin People. Ni to što je kasnije provela dosta vremena s porodicom na brodu na kome je uživala satima da se sunča sa sestrama nije mnogo toga promenilo.

Međutim, zahvaljujući svom poslu, Dženifer je naučila dosta o nezi i tela i lica, što joj je pomoglo da oporavi svoju kožu, iako su oštećenja nastala od sunca postala vidljiva tek godinama kasnije. Baš zato, nega Dženifer Garner nije tajna, već glumica želi sad da pomogne svima koji imaju problema s tenom.

Uprkos tome što Dženifer ima uslova za najbolje beauty tretmane i konsultacije s vrsnim stručnjacima, njena nega veoma je jednostavna.

NE PROPUSTITE:
Prirodan izgled pobeđuje: Na pragu šeste decenije Dženifer Garner ponela TITULU NAJLEPŠE u 2019. godini

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Apr 18, 2019 at 4:04pm PDT

Top 4 saveta koje svaka žena treba da isproba - Ovako se neguje Dženifer Garner

Krema za sunčanje njen je sveti gral

– Nanosite kremu za sunčanje svako jutro bez izuzetka. Budite pomalo i štreber kada je ona u pitanju. Kad mislite da ste je stavili dovoljno, dodajte još malo – poručuje Dženifer.

Ne odlazi na spavanje, a da nije očistila lice

Lepa glumica ne stavlja šminku sem ako joj ona nije preko potrebna, ali kada to čini, uvek se kasnije detaljno bavi čišćenjem lica. Ni nakon crvenog tepiha i vraćanja kući u četiri ujutru ne postoji stvar koja će je u tome sprečiti.

– Kad toliko dugo imate šminku na licu, ne dovodi se u pitanje da li ćete je skinuti čim stignete kući. Bilo je nekoliko noći kad sam koristila maramice za šminku... u najgorem slučaju uradite i vi to – rekla je ona za People.

NE PROPUSTITE:
Beauty trikovi Šarliz Teron zbog kojih je uvek prva na listi najlepših žena!

 

Retinol je njeno oružje u borbi protiv bora

– Budući da sam u četrdesetima, retinol je zaista najvažniji proizvod koji koristim protiv starenja. Imam osetljivu kožu, tako da mi je sve drugo izazivalo crvenilo, svrab i mrlje – otkrila je Dženifer za Marie Claire.

Hijaluronska kiselina za lepši izgled kože

– Ne sviđa mi se to kad koža izgleda „prozirno” i kada se vidi njena loša tekstura - rekla je glumica. U cilju da to spreči, ona se kune u hijaluronsku kiselinu, prenosi Lepota i Zdravlje. 

NE PROPUSTITE:
Beauty trikovi Nevene Božović: Maslinovo ulje, kvalitetne kreme i svako drugo veče boks

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Nov 6, 2019 at 2:43pm PST

Komentari (0)

Loading