Lepota

Tri ključne beauty tajne Emili Ratajkovski: Nosim perike!

Tri ključne beauty tajne Emili Ratajkovski: Nosim perike!

Manekenka i glumica koja je modelingom počela da se bavi kao četrnaestogodišnjakinja, otkriva svoje male tajne održavanja lepote. Ovo su beauty tajne Emili Ratajkovski. 

Beauty tajne Emili Ratajkovski ne razlikuju se ništa specijalno od bilo koje druge holivudske dame, međutim jedan trik koji do sada nismo znali da lepa glumica praktikuje, sve je iznenadio.

Glumica i model Emili Ratajkovski (28) svetsku slavu stekla je 2013. kada se pojavila u kontroverznom muzičkom spotu Robina Tika 'Blurred Lines'.

Danas je jedno od najslikanijih lica, svrstavaju je u liste najlepših žena, a izgradila je i zavidnu karijeru – postala je glumica i zaštitno lice mnogih svetskih brendova.

NE PROPUSTITE: ZAPALILA INSTAGRAM SEKSI SLIKOM: Fotografija Emili Ratajkovski od skoro DVA MILIONA lajkova

Javno govori o feminizmu i oduševljava sve svojim stavovima. „Verujem u seksualnost. Želim da žene razumeju svoju seksualnost izvan patrijarhalnog muškog pogleda. Mi smo seksualna bića i to bi trebalo slaviti, a ne napadati".

Žene ali i muškarci širom sveta naprosto je obožavaju, a nedavno je u javnosti otkrila sve trikove koji joj pomažu da izgleda toliko dobro.

Lice

– Otkrila sam odličan tretman koji se zove "Triple Crown Facial" i sastoji se od stiskanja i masaže kože na licu. Koristim dnevnu hidratantnu kremu i mažem je bukvalno svuda, posebno kad putujem avionom čiji mi vazduh dodatno isuši lice.

- Oko očiju je najvažnije stavljati dobru hidratantnu kremu jer je tu dermis najtanji. Na jagodicama uvek koristim karmin umesto rumenila u prahu. Čak ga stavljam malo i po nosu. To mi daje svežinu. Crtam pegice po licu olovkom za obrve. Sviđa mi se kako izgledaju na meni.

- Obožavam da se šminkam i svoje lice doživljavam kao platno po kome treba da slikam. Uvek sa sobom nosim olovku za obrve na kojoj je četkica, njome često četkam obrve nagore, ka čelu, kako bi izgledale što prirodnije, čak malo i neuredno.

NE PROPUSTITE: Emili Ratajkovski o suprugu: Nisam smela da se družim sa njim, jer sam znala da je ON GOSPODIN PRAVI

Kosa

- Nosim perike, moj frizer ima impresivnu kolekciju i stalno mi nudi nove koje odlično izgledaju. Volim svoju prirodnu kosu, ali nošenje perike doživljavam kao nošenje dobrog šešira. Kosu perem često i ne korsitim jake preparate jer mi je prilično tanka i ne želim da je svakodnevnim nanošenjem  jakih šampona i regeneratora uništim.

Parfem

- Ne volim slatkaste parfeme, deluju mi jeftino. Volim kada parfem učini da se osećam moćno, a slatkaste note to svakako ne mogu da urade.

Komentari (0)

Loading