Lepota

Zamrznuta u vremenu: Sneki Babić otkrila tajnu besprekornog izgleda!

Zamrznuta u vremenu: Sneki Babić otkrila tajnu besprekornog izgleda!

Snežana Babić - Tajna besprekornog izgleda krije se u umerenosti...

Poznata pevačica Snežana Babić koja godinama pleni svojom lepotom, konačno je otkrila tajnu svog besprekornog izgleda na pragu šeste decenije.

Zgodna pevačica istakla je da je ključ lepote vedar duh i zadovoljstvo, ali vežbanje ne izostavlja kao jedan od bitnijih faktora.

PROČITAJTE: Biljana Tipsarević otkrila tajnu besprekornog izgleda – ovu namirnicu ne konzumira uopšte!

- Tajna izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene -rekla je Sneki i dodaje:  

- Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo.

PROČITAJTE: Marijana Mateus: Tajna besprekornog izgleda modne kreatorke

Snežana Babić - Tajna besprekornog izgleda i detaljan plan vežbanja

Pevačica ne krije da je vežbanje zaslužno za njenu top formu, ali i da veliku ulogu ima i genetika.

- Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško", kaže pevačica i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

Kako ističe, umerenost je ključ svega pa samo s vremena na vreme poseti kozmetičara, a lice neguje na poseban način, svojom metodom.

- Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma - rekla je Snežana koja danas i sa 53. godine izgleda sjajno kao štp je to bio slučaj i kada je imala 20.

Komentari (0)

Loading