Lepota

Spremno gazi petu deceniju: Eva Mendez za lepotu radi jezivu stvar! (FOTO)

Jedna od najpoželjnijih glumica otkrila je kako se neguje. Nedavno je napunila 46. godina i sasvim sigurno uplovila u petu deceniju...

Spremno gazi petu deceniju: Eva Mendez za lepotu radi jezivu stvar! (FOTO)

Popularna glumica Eva Mendez i žena najpoželjnijeg holivudskog frajera Rajana Goslinga spremno ulazi u petu deceniju. O svojoj lepoti strogo vodi računa, a sada je otkrila i da zapravo nije toliko savršena koliko se mislilo...

Eva Mendez - Poseta kozmetičaru njena je beauty rutina

Eva Mendez nedavno je podelila trenutak iz kozmetičkog salona, a zbog njene fotografije mnogi su se zgrozili. Zastrašujući prizor igala koje su zabodene ispod donje vilice zapravo je antiage tretman pomoću kog se podiže i zateže opuštena koža lica. 

U kožu se ubacuju niti od polidioksanona, čime se postiže efekat zatezanja. Jedna od posledica je i vidno definisana linija vilice. Prema nekim navodima, cena tretmana je nešto veća od 2.000 dolara.

Kada ljubav promeni pogled na život: Eva Mendez je ZBOG NJEGA odlučila da POSTANE MAJKA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Eva Mendez  - Tretman za lepotu - da li je stvarno toliko bolno? 

Ovakav tretman je jeftinija i manje invazivna alternativa liftingu lica i ne zahteva opštu anesteziju. Oporavak traje veoma kratko, pa će lepotica brzo moći da se vrati uobičajenim obavezama. 

Deluje bolno, ali zapravo nije tao. Stručnjaci tvrde da je postupak minimalno invazivan i pacijenti najčešće osećaju samo blagu nelagodnost. Da bi cela procedura bila lagodnija, na samom početku tretmana se na lice stavlja krema sa anestezinom, piše Lepota i Zdravlje. 

Eva Mendez i sama je prokomentarisala ovaj tretman, ističući koliko uživa u ulepšavanju, pa čak i na ovaj način...

- Ovo je moje omiljeno beauty mesto gde obavljam sve tretmane. Mesto gde se možeš da se opustiš daleko od kuće, dok te kozmetičarke muče tretmanima. Moje srećno mesto. Isprobala sam mezonit tretman. Bože pomozi! Javiću vam rezultate - napisala je glumica ispod fotografije.

Pogledajte kako izgleda zapravo ovaj tretman...

Ona je TIHA PATNJA muškaraca širom sveta - Kad misli da je niko ne vidi Eva Mendez IZGLEDA OVAKO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Komentari (1)

Loading
Jasna

18:34 22.11.2020

Pa da, poseta kozmetičaru, tj. nanoklinici zbog tretmana mezonitima je njena tajna. Zbog toga u 46-oj ima ten k'o breskvica i zategnut vrat i dekolte. Ali, šta god da je, neka nastavi, dobro joj ide. Lepota je njen posao tako da i treba da je neguje.