Lepota

Dunja će vam pokazati kako da našminkate savršene „nude” usne!

Tehnika „nude” usana, koliko god izgledala jednostavno, ipak zahteva određeno vreme. Kako biste je što bolje savladali, najpoznatija blogerka Dunja Jovanić donosi savršene savete.

Dunja će vam pokazati kako da našminkate savršene „nude” usne!

Jedna od najlepših srpskih blogerki iskoristila je priliku da svoje umeće šminkanja prikaže i u interesantnom video-prilogu. Mnoge dame zainteresovale su se kako Dunja uspeva da bude uvek tip-top sređena, a šminkanje usana bila je svima najinteresantnija tema. U ovom tekstu lepa blogerka objašnjava kako da postignete efekat savršenih „nude” usana i to pomoću nekoliko sjajnih proizvoda. Pa da vidimo...

„Nude” tehnika šminkanja datira još iz 1990-ih kada su se najpoznatije manekenke sveta na naslovnim stranama pojavljivale potpuno prirodne. Tačnije, ova tehnika bila je popularna pod nazivom „no make-up” i njen cilj je bio da sve deluje neupadljivo, a supermodeli izgledaju odmorno i sveže. Ostala je jedna od najomiljenijih i danas žene sve češće pribegavaju ovom načinu šminkanja.

Dunjin „how to” video otkriva kako da savladate ovu najpoznatiju tehniku 

Korak 1 

Pre nego što krenete u ovu avanturu, usne bi trebalo da budu besprekorno čiste – uradite kratak piling kako biste na prirodan način postigle njihovu svežinu pa čak i punoću. Ovo možete da ponavljate često, bez obzira na to da li na usne nanosite šminku ili ne. 

Transformacija u dve fotografije! Nakon prozivki da je debela, Dunja Jovanić uzvraća udarac!

Korak 2 

Neophodno je da odaberete odgovarajuću olovku za usne koju ste pre toga dobro zarezali. Kada ste spremni za nanošenje, Dunja ističe da je veoma važno kako iscrtavate usne. Njen savet je da krenete lagano od gornje usne bez dodirivanja uglova. 

Dunja Jovanić: Bandit u telu princeze

Korak 3 

Uzmite puder u kamenu, takozvani „brisač” i popravite ivice usana koje ste prethodno uokvirili olovkom. Tada će vaše usne dobiti pravi izgled. Unutrašnji deo usana bliže spoljašnjem delu, takođe malo dopunite olovkom. Ivice usana izgledaće pedantno, a na selfijima izgledaćete zanosno. 

MUŠKRACI, GOTOVI STE! Dunja Jovanić u 10 slika objasnila ŠTA SE KRIJA IZA LJUTITOG ŽENSKOG "NIJE MI NIŠTA" (foto)

Korak 4

Odaberite odgovarajuću nijansu karmina i nanesite ga na usne. Dunja savetuje da ga dobro utapkate budući da u video-klipu predstavlja suv karmin preko kog obavezno stavlja ruževe kremastije strukture. U video-prilogu videćete da je nakon suvog karmina nanela i dva kremasta za finiš.

Za dodatne informacije o tehnici kao i o koje proizvodima koje je koristila, pogledajte video u prilogu

Komentari (0)

Loading