Lepota

Odri je jedina znala kako: Ovo je tajni trik za savršeno iscrtan ajlajner!

Odri Hepbern oduvek je imala savršeno iscrtan ajlajner, evo kako joj je to polazilo za rukom...

Odri je jedina znala kako: Ovo je tajni trik za savršeno iscrtan ajlajner!

Photo by: Hulton Archive / Staff / Hulton Archive via Guliver

Odri Hepbern, dama koja je plenila elegancijom i odmerenošću bila je ikona Holivuda i uzor mnogim damama širom sveta. Njeni beauty trikovi i dan-danas se prepričavaju, a stil oponaša. 

Najveća tajna koju je naučila od njenog šminkera Alberto de Rosija, a koju smo tek danas saznali jeste kako savršeno iscrtati ajlajner. Njene prelepe krupne oči uvek su bile savršeno uokvirene, a evo kako i vi to da postignete. 

Korak 1:

Sedite ravno ispred ogledala s blago spuštenom glavom. Uzmite ajlajner i tačkicom obeležite gde želite da se završava linija koju ćete prevući preko gornjeg dela kapka. Ne odstupajte od oblika i visine svog kapka. Ipak, savet je da ugao bude 45 stepeni kako bi se dopbio mačkasti efekat. 

Kako bi Grejs Keli, Odri Hepbern, Merilin Monro izgledale po današnjim standardima lepote (foto)

 

 

Korak 2:

Udahnite duboko kako vam ruka ne bi zadrhtala. Polako krenite da povlačite liniju od unutršanjeg dela gornjeg kapla ka spoljašnjem. Savet je da uvek budete što bliže liniji trepavica. 

Korak 3: 

Nakon što ste povukli liniju preko celog kapka, neophodno je samo da povežete kraj linije s tačkicom koju ste obeležili na početku. Uvek spremite štapić kojim ćete pažljivo otkloniti višak boje ukoliko ste negde „skrenuli s puta”. Isprobavajte više puta pre nego što se dobro ušemite...

Slike na kojima je Odri Hepbern lepša nego što je ikada bila niko nije video, do sada (foto)

 

 

Kada ste savršeno iscrtali oči, neophodno je da ispratite moćne trikove Merilin Monro za savršeno našminkane oči i rumene obraze! Više o tome pročitajte OVDE!

 

 

 

Komentari (0)

Loading