Lepota

Moćan trik Merilin Monro za savršeno našminkane oči i rumene obraze!

Moćan trik Merilin Monro za savršeno našminkane oči i rumene obraze!

Neprikosnovena lepota Norme Džin Mortenson ostala je do danas misterija. Moćan trik Merilin Monro koji je koristila u svojoj bjuti rutinu, danas je prevaziđen jer su nam sada svi proizvodi za šminkanje na dohvat ruke. Zbog čega je i dalje jedna od najlepših dama koju je svet video, otkrijte u nastavku...

Moćan trik Merilin Monro -  U svojoj beauty rutini dama neprikosnovene letpote koristila je jedan jeftin proizvod koji nam je i danas lako dostupan.

Budući da tada nije bilo pomada i podloga koje se stavljaju na lice pre nanošenje pudera, slavna lepotica za poboljšanje izgleda šminke koristila je vazelin.

Ona je, naime, ovaj preparat koristila kao podlogu pre nanošenja pudera, a zatim ga je koristila i kao hajlajter, kako ga danas popularno nazivamo.

Kad nije imala vremena za nanošenje pudera, rumene obraze postizala je na jedan simpatičan način - brzim štipkanjem jagodica vrhovima prstiju.

NE PROPUSTITE:  Kako bi Grejs Keli, Odri Hepbern, Merilin Monro izgledale po današnjim standardima lepote (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on Aug 4, 2020 at 8:55am PDT

Trik Merilin Monro za savršeno našminkane oči

Ovaj trik za savršeno našminkane oči korstila je Greta Garbo, a Merilin je bila posvećena svom izgledu pa je od svojih koleginica i prijateljica učila razne trikove. 

Pored raznobojnih senki, koje se i danas koriste za svakodnevno nanošenje, neizostavan je bio i ajlajner

na gornji deo kao i bela olovka koja se nanosila na vodenu liniju kapka. Merilin Monro obožavala je ovaj
trik, a po njenim slikama možete videti i da ga je često praktikovala.

Male beauty tajne Merilin Monro - Režim ishrane slavne lepotice

Višak kilograma koji da tada bio pojam seksepila, danas se svrstava u gojaznost. Bez obzira na "šlauf" oko stomaka koji je s ponosom nosila, sasvim je jasno da Merilin nije držala do strogog režima ishrane. Jela je šta je želela, a mnogi su se zgražavali njenim jutarnjim obrocima.

- Čula sam da se moja ishrana smatra čudnom, ali ja ne mislim tako. Zagrejem čašu mleka i dodam dva sirova jaja. Promešam viljuškom i popijem to zajedno sa vitaminima dok se oblačim. Mislim da lekari ne mogu ponuditi hranjiviji doručak za zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi - objasnila je tada ikona stila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Monroe (@marilynmonroe) on May 25, 2020 at 11:07am PDT

Mnogi stručnjaci i zagovornici zdrave veganske ishane, danas bi bili zgoženi kada bi čuli da je Merilin jela šta god poželi.

Slano, slatko, ljuto kiselo. Njen jelovnik bio je obogaćen ugljenim hidratima, mesnim prerađevinama i gomilom ukunih poslastica.

Međutim, holivudska dijetetičarka Hala El-Shafie uverena je da bi i Merilin bila zgrožena kada bi videla šta sve današnje zvezde jedu.

– Merlin je jela zdravu, neprerađenu hranu, a njena ishrana se bazirala na zdravom razumu. Nije preskakala obroke pa je organizmu obezbeđivala uravnoteženu količinu proteina, a nije izbegavala da se nagradi poslasticom – zaključila je Hala.

NE PROPUSTITE:  Nakon ovog snimka ODUZELA je sebi ŽIVOT – Do sada NEVIĐENI VIDEO Merilin Monro!

Omiljeno jelo Merilin Monro

Iako su svi smatrali da se čudno hrani, a pritom izgleda zapanjujuće dobro. Merilin Monro je jednom prilikom otkrila šta jede za večeru.

- Moja večera je iznenađujuće jednostavna. Svake večeri odem u supermarket i kupim meso - jagnjetinu ili iznutrice ispržim na električnom šporetu u mojoj hotelskoj sobi. Zajedno sa mesom jedem četiri ili pet sirovih šargarepa, to je sve. Mogu da jedem sirovo povrće u bilo kojoj količini."

Komentari (0)

Loading