Lepota

Fotografija koju ćete morati ponovo da pogledate: Dve decenije kasnije, a Lena Kovačević je potpuno ista! U čemu je tajna?

Fotografija Lene Kovačević, koju je nedavno objavila na svom "Instagramu" njene pratioce navela je da se zapitaju u čemu je njena tajna, kada se gotovo dve decenije uopšte nije promenila...

Fotografija koju ćete morati ponovo da pogledate: Dve decenije kasnije, a Lena Kovačević je potpuno ista! U čemu je tajna?

Jedna od naših najlepših pevačica, svojim fotografijama svakodnevno oduševljava pratioce na društvenim mrežama. Vanvremenska lepota, damski stil i osmeh od milion dolara, krase Lenu Kovačević, pa ipak, posle poslednje fotografije na "Instagramu", mnoge dame zapitale su se u čemu je njena tajna.

Fotografija Lene Kovačević stara je gotovo dve decenije i datira iz vremena kada se upisivala na Konzervatorijum, a ono što nikome nije promaklo je činjenica da se za tih skoro dvadeset godina, Lena uopšte nije promenila.

Pročitajte: Nikad ga ne pokazuje, a BAŠ JE FRAJER! Pogledajte kako izgleda muž Lene Kovačević (FOTO)

Iako je dobra genetika dobar deo njene tajne, Lena nam je jednom prilikom otkrila da izuzetno vodi računa o negi svog lica, koja je za nju izuzetno bitna, s obzirom da se četrdesete bliže i da želi da u njih zakorači spremna.

– Ne stižem da idem na tretmane za lice onoliko često koliko bih volela ili koliko bi trebalo, ali oduševljena sam laganom antiejdžing mezoterapijom i hidratacijom putem te metode. Efekat je sjajan i, što je veoma važno, trajan, pogotovo kada se uradi serija od nekoliko tretmana.

Pročitajte: Fotografija bez šminke - Zašto je Lena Kovačević "naljutila" fanove?

Lenin nepromenjeni osmeh dovoljan je pokazatelj da se i danas, dve decenije kasnije u svojoj koži oseća podjednako dobro i lepo.

 

Komentari (0)

Loading