Lepota

Pet pravila nege srpske Sindi Kraford su zakon: Bronzer ispod jagodica, a tačno ovde nanosim hajlajter

Nega Bojane Krsmanović je pred vama

Pet pravila nege srpske Sindi Kraford su zakon: Bronzer ispod jagodica, a tačno ovde nanosim hajlajter

Ata Images/M.M.

Nega Bojane Krsmanović nije zahtevna. Manekenka, koja je uspešnu karijeru izgradila u inostranstvu, modelingom je počela da se bavi sa 14 godina, a danas je vrlo tražena u Evropi i Americi, pa veći deo godine provodi u inostranstvu.

Bojana, za koju često mediji tvrde da likom podseća na Sindi Kraford, otkriva kako održava figuru vitkom i na koji način neguje kožu, ali i bujnu i sjajnu kosu.

Nega Bojane Krsmanović - koje boje u „make-upu” najviše voli?

- Uz moje oči najbolje idu bordo, braon i crna senka, a odlično izgleda i siva. U poslednje vreme shvatila sam da mi odgovara i tamnozelena.

Kad su mi šminkeri stavili crvenu i tamnozelenu, nisam mogla da verujem kako dobro izgledaju. Sve dotle išla sam na sigurnu varijantu, kao što su bež ili braon.

Inače, nanosim malo šminke, često i bez pudera – samo korektor, rumenilo i maskara, koji mi je omiljeni bjuti proizvod - kaže lepa Beograđanka i otkriva koje najkorisnije lekcije je naučila od šminkera sa kojima godinama sarađuje.

Ata Images/Antonio Ahel

 

 

- Naučila sam da lepo konturišem lice. Bronzer stavljen ispod brade divno uokviri lice, a ne mogu se zanemariti ni one dobro poznate cake - bronzer ispod jagodica i malo hajlajtera na unutrašnjem delu oka i ispod obrva.

Nega Bojane Krsmanović počinje od ranog jutra

Ona otkriva svoju tipičnu rutinu nege.

- Svakodnevno čistim lice gelom za umivanje i koristim kremu i serum za deo oko očiju. Pored toga, ujutro dodajem i kremu sa zaštitnim faktorom. Ne koristim mnogo proizvoda, uvek biram što prirodnije. Dopadaju mi se nežni gelovi za umivanje ili micelarna voda.

Prijaju mi kreme koje su veoma hidratantne, biram one koje nemaju miris jer mi potvrđuje da ne sadrže mnogo „hemije“. Nedavno sam počela da koristim antirid, mada moram da priznam da često zaboravim da ga stavim jer još nisam stekla naviku - kaže Bojana i dodaje da često masku za lice, koja je veoma hidratantna, ostavi preko noći da deluje.

Pročitajte: Ova frizura je totalni aut u 2024. godini

- Često nanosim i neki preparat s retinolom jer on čini čuda za moju kožu. Za dan biram antiejdžing kremu brenda poznate nemačke doktorke koja mi smiruje lice, ne iritira kožu, prirodna je i ima aktivne lekovite sastojke.

Što se nege kose tiče, Bojana kaže da koristi pakovanja s keratinom jer on dobro utiče na zaštitu vlasi.

- Moja kosa, iako deluje bujno, zapravo je tanka i lako puca, pa je ovaj preparat čini otpornijom i štiti je. Takođe, pre bilo kog tretmana u frizerskom salonu, ali i kod kuće, poput „peglanja“ ili feniranja, obavezno nanosim zaštitni sprej za vlasi - kaže model i otkriva kako neguje telo tokom hladnih zimskih meseci.

- Kupujem ulje s vitaminom E, nanosim ga na celo telo, a posebno na ruke, vrat i dekolte. Ono me dodatno hidrira, odnosno „zaključava“ losion za telo koji mažem odmah posle tuširanja. Takođe, masnija formula mi štiti kožu od isušivanja kada je hladno vreme - rekla je Bojana koja ima savršenu liniju.

 

 

 

Komentari (0)

Loading