Lepota

Lepota s pečatom Kalifornije koju vojvotkinja duguje OVOJ superhrani

Lepota s pečatom Kalifornije koju vojvotkinja duguje OVOJ superhrani

story

Šta kao gosti na čaju kod vojvotkinje Megan Markl i princa Harija možete očekivati kad je o hrani reč? Zdrave delicije sigurno! Megan je zadužena za njihovu pripremu, ali priliku da ih probaju imaju samo njihovi dugogodišnji i najbliži prijatelji...

Zdrava hrana prioritet

Zdrav način života Megan takođe ima pozitivan uticaj i na njenog muža. Princ Hari sve više kopira stil života svoje trudne supruge, te se tako proteklih meseci odrekao alkohola i kofeina, a prigrlio meditaciju i vežbe.

Lepota s pečatom Kalifornije

Odrastajući pod toplim suncem Kalifornije, blizu mora i stalnim pristupom svežim namirnicama, Megan Markl uživala je svim čulima u najboljim uslovima koje je mogla imati za lepu kožu. Zato nije čudno što ona danas ima tako zdrav ten. Glumica se ne oslanja samo na prirodnu lepotu, već poseban sjaj duguje i superhrani odgovornoj za lijepu kožu.

Svežina je ključna reč, otkrila je svojevremeno autorki Ateni Calderone. Od mladosti su na njenom meniju bile sveže salate, riba i sokovi. Ona se i danas fokusira na doručak, takozvanu „Acai Bowl“ i “Green Juice”, piće iz kojeg crpi najviše snage i lepote. Kako ga pravi, otkrivamo u nastavku:

Acai-Bowl recept Meghan Markle

Sastojci:

Acai pire (voćni pire od zamrznutih acai bobica)

bademovo mleko

banane

smrznute bobice

kokosove pahuljice

Priprema:

Korak 1: U čijinu za blendiranje dodajte acai pire, 1/3 šoljice bademovog mlijeka i ½ banane. Sve pomešajte i kad dobijete kremastu smesu, stavite je u drugu posudu.

Korak 2: Na vrh dodajte kokosove pahuljice, kriške banane i smrznute bobice.

Naš savet: Ukoliko želite da je delicija još slađa, dodajte malo meda ili sirupa agave.