Lepota

Bijonse otkrila kroz kakav je "pakao" prošla kako bi smršala (video)

Bijonse otkrila kroz kakav je "pakao" prošla kako bi smršala (video)

story

R&B diva Bijonse 2018. godine sve je ostavila bez daha na nastupu na Koačeli samo par meseci nakon rođenja blizanaca Rumi i Siru. Međutim, pevačica je sada otkrila kako put do savršenog izgleda nakon porođaja nije bio lak.

Bijonse je na nastupu izgledala zadivljujuće, a u novom videu koji je objavila na Jutjub kanalu prikazala je kako je izgledao njen put do vitke linije.

- Dobro jutro. Sada je 5 sati ujutru i ovo je prvi dan priprema za Koačelu. Noćna mora svake žene... Ovo je moja težina. 80 kilograma. Dug put je pred nama - rekla je pevačica u videu u kome možemo da vidimo kako vežba i hrani se onako kako Marko Borges, autor „22 Days Nutrition“ programa, kaže.

Mark je odredio da se Bijonse u potpunosti hrani biljnom hranom u toku dijete koju je držala za pomenuti festival.

Bijonse je pratila ovaj plan ishrane i treninga za "22 dana" punih 44 dana pred Koačelu, a sada je u saradnji sa Markom zainteresovana da svoje fanove upozna sa planom ishrane i receptima za ovaj program, piše Si- En-En.

- Znamo koliko su biljke moćne. Ishrana bazirana na biljkama zasniva se na eliminaciji hrane koja je prerađena, a koja nam ne donosi ništa dobro. Ako jedete biljnu hranu definitivno ćete imati više energije - rekao je Boges.

Ovaj program koji su pratili i Bijonse i njen muž Džej Zi je veganska ishrana koja je malo intenzivnija. Kako bi postigla rezultate Bijonse se odrekla hleba, ugljenih hidrata, šećera, mleka, mesa, ribe i alkohola.

Ideja je da se za 21 dan rešimo loših i nezdravih navika, a 22. dana oni koji su bili istrajni shvatili su da su konačno stvorili neke zdrave i dobre navike.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 22, 2018 at 12:20am PDT