Lepota

SMEŠNO JEFTIN I JEDNOSTAVAN TRIK za blistav ten i savršeno lice Bele Hadid

SMEŠNO JEFTIN I JEDNOSTAVAN TRIK za blistav ten i savršeno lice Bele Hadid

story

Nebrojeno provedenih sati u avionu, pretrčavanje s jednog do drugog snimanja, samo je još jedna naporna poslovna nedelja najlepše žene na svetu, Bele Hadid. 

Supermodel ovog puta otkriva tajnu kako da nakon napornog posla, iscrpljenosti, stresa i nervoze, svoj ten vratite u sveže i besprekorno stanje.

Naime, suv vazduh u kancelarijama, te ukoliko ste često na putovanjima, prljavština i bakterije iz vazduha aviona čine našu kožu sklonu nepravilnostima.

 

Prvi korak prema ubrzanju prirodnog sjaja je, koliko god to smešno zvučalo, je nekoliko kockica leda.

Kako biste svojoj koži pružili trenutno osveženje pripremanje lica ledenim kockicama trenutno budi i posvetljuje kožu, a učinak hlađenja smanjuje upale i oticanje lica.

Supermodel Bela Hadid proglašena je najlepšom ženom sveta

Bela, koja je nedavno proglašena za najlepšu ženu sveta, upravo koristi led koristi i njime masira  ravnine lica kako bi se ono toniralo i preciziralo.

Za one koji traže alternativu koja se ne topi, predlažemo stavljanje vaših rolera u frižider ili potapljanje njih u ledenu vodu za nežnu masažu lica kako bi se povećala cirkulacija i sprečila podbulost.

Kako bi Belino lice izgledalo besprekorno dok šeta gradskim ulicama njen vizažist, nakon ledene masaže, meša minimalnu količinu tečnog pudera sa laganim prajmerom , kako bi ga razredio, te zatim dodaje sjaj uz pomoć tečnog iluminatora u toploj zlatnoj boji duž kontura njenog lica.

Ledena masaža lica važna je u pripremnim fazama šminkanja jer omogućuje da koristite manje proizvoda za prekrivanje nepravilnosti na koži, te ona ostaje budna i blistava.