Lepota

TOP 7 pravila dobrog izgleda kojih se Viktorija nikada ne odriče

TOP 7 pravila dobrog izgleda kojih se Viktorija nikada ne odriče

story

Svi se pitaju kako ova dizajnerka izgleda tako dobro u 45. godini, a mi ćemo pokušati da damo odgovor na to pitanje opisujući njenu omiljenu rutinu za postizanje dobrog izgleda

Nije tajna da se žene širom sveta dive Viktoriji Bekam, ne samo zbog supruga Dejvida i činjenice da je među najslavnijim dizajnerkama u modnoj industriji. Njeno lice i figura razlog su oduševljenja, kao i činjenica da nekadašnja pevačica nesebično u javnosti deli savete u vezi sa izgledom, a mi vam prenosimo najzanimljivije.

1. Kune se u masaže lica

Najobičnije masaže za dizanje tonusa lica mogu da urade mnogo više za vaš izgled od skupe kreme.

2. Koristi prirodne preparate

Svi smo primetili da njena koža lica skoro nikad nema mat izgled. Viktorija uvek ima fino presijavanje tena. Razlog su prirodna ulja koja nanosi na mokru kožu lica i tela, kako bi se bolje upila.

3. Opsednuta je hidratacijom

U svojoj torbi Britanka nosi uvek fluid kojim hidrira lice, ali i koji njenu kožu štiti od loših spoljnih uticaja.

Viktorija Bekam na meti kritika: OPTUŽENA DA JE LOŠA MAJKA

4. Tajna besprekornog tena

Nedavno je dizajnerka otkrila da tečni puder uvek nanosi bjuti blenderom, kako bi skinula višak proizvoda i dobila prirodni izgled po kom je prepoznatljiva.

5. Bori se protiv podočnjaka

Budući da pati od naduvenih kesica ispod očiju, nekoliko puta nedeljno koristi masku za podočnjake s dodatkom aktivnih sastojaka koji smanjuju otok i hidriraju delikatnu kožu ispod očiju.

6. Kožu hrani i iznutra

Bivša pevačica je otkrila da svakodnevno unosi veliku dozu omega 3 masnih kiselina putem kapsula, i da je to razlog njenog mladalačkog izgleda.

7. Koristi infracrvene svetlosti

Redovno odlazi na tretmane infracrvenim svetlom, kojim uklanja bore i zateže dermis na licu.