Lepota

Vizažista Jovana savetuje: Novogodišnji make-up za kućne žurke

Bez obzira što nema provoda i dočeka, novogodišnji make-up i ove godine može da bude u fokusu kao što je to i ranije bio slučaj. Naš make-up stručnjak savetuje kako to da postignete...

Vizažista Jovana savetuje: Novogodišnji make-up za kućne žurke
Prof. šminker Jovana Radovanović queenjmakeup

Ova godina nam je donela dosta problema, haosa i tuge. Ali bih rekla da nam je donela i neke dobre stvari.

Zbližila nas je sa porodicom i prijateljima, a na vremenu koje ranije nismo imali, prosperirali smo.

Novogodišnji make-up za kućne žurke

Kako smo proteklih meseci provodili dosta vremena na kućnim okupljanjima, verujem da će većini nas taj izbor biti i za novogodišnju noć. Shodno tome, dajem vam pet predloga novogodišnje šminke za kućne žurke. Jer zašto ne bismo bile glamurozne i kod kuće? 

Look 1 

Ako ove godine niste raspoloženi za šljokice, možete uraditi mat look. Klasičan blend na pregibu oka koji se preliva iz svetle u tamnu nijansu, s bojom kože na samom kapku. Možete “začiniti” look ajlajnerom u arabic stilu na prednjem delu kapka, dok ćete sam kraj izblendati crnom senkom.  

Vizažista Jovana otkriva: Kako najlakše odabrati pravi tečni puder?

Jovana Radovanović Make-up Artist

 

Look 2

Ako želite nešto dramatičnije, uvek možete izabrati klasičan arabic eye. Blend sa čokoladnim nijansama, dodatak crne boje i ajlajner u uglu oka. Savršen spoj. 

Jovana Radovanović Make-up Artist

 

Look 3 

Prva asocijacija na novogodišnju noć uglavnom su šljokice. Pa ako i sada želite takav look, možete ga postići uz ove brze i jednostavne savete. Ovde je stavljena šimer senka preko celog kapka i izblendana u pregib oka. Nakon toga je dodatan klasičan ajlajner koji je upotpunio ovu kombinaciju. Kako vam se dopada? 

Make-up slavnih dama: Za koju šminku se omiljene zvezde odlučuju na crvenom tepihu

Jovana Radovanović Make-up Artist

 

Look 4 

Sa klasičnim glam izgledom nikad nema greške. Ovde imamo izblendane mat senke u svrhu konture samog oka. Kao i crna senka koja uokviruje oči i daje im dozu misterije i senzualnosti. 

Jovana Radovanović Make-up Artist

 

Look 5 

Puno šljokica, zlatna boja i nude senke savršena su kombinacija za odvažne dame. Oko je osenčeno tamnijom nijansom, a na kapak su nanete zlatne šljokice. Ugao oka je istaknut braon senkom u obliku ajlajnera. Ovaj look možete prilagoditi bilo kojem setu boja.

Jovana Radovanović Make-up Artist

 

Želim vam lep provod, srećne praznike, kao i mnogo bolju i uspešniju 2021!

Komentari (0)

Loading