Lepota

BEZ ŠIŠANJA NA KRATKO: Oporavite kosu za mesec dana SA SAMO 200 dinara!

BEZ ŠIŠANJA NA KRATKO: Oporavite kosu za mesec dana SA SAMO 200 dinara!

Iako sezona godišnjih odmora još uvek traje te je naša kosa još uvek izložena, moru, suncu, vetru kao i ostalim spoljašnjim faktorima, nije na odmet saznati šta je to toliko jeftino a efikasno što vam može oporaviti kosu za samo mesec dana.

Naime, po povratku u realnost, shvatićete da je vašoj kosi i temenu potrebna nega, budući da je je prethodnih dana bila izložena uticajima koji nepovoljno utiču na njen rast, volumen i lepotu.

Prirodni preparat koji u potpunosti može "izlečiti" vlasište definitvno je ricinusovo ulje koje je bogato ricinoleičnom kiselinom koja deluje snažno protiv gljivica i bakterija koje ste tokom letnjeg perioda akumulirali u koži i porama od znoja i drugih faktora.

Način primene: 

Budući da su ulja duboko hidrirajuća i mogu obnoviti lipide u dlaci, nekoliko kapi na vlažnu ili suvu kosu može mnogo pomoći da vaša kosa ponovo bude kao sa reklame.

Neophodno je da ovaj jednostavan tretman ponavljate svaki dan  i to mesec dana kako bi rezultati bili vidljivi a vaša kosa ponovo zdrava i sjajna.