Lepota

Čista lepota dolazi iz prirode

Čista lepota dolazi iz prirode

story

Životni stil i okruženje neraskidivo su povezani sa zdravljem i lepotom. Vreme u kom živimo sačinjeno je od užurbanih dana, tehnologije i neprekidnog razvoja. Takav dinamičan način života sve više nas vodi ka konceptu zdravog života, inspiriše nas da usporimo, da žudimo za prirodom i tragamo za jednostavnošću.

Koncept zdravog života se u beauty industriji opisuje izrazom koji se sve češće može čuti – „clean beauty“. Sa čvrstim uverenjem u to da je čista lepota definisana savesno kreiranim proizvodima, bez štetnih sastojaka, u čijem je srcu priroda, stiže nam i odgovor kompanije Avon na ovu temu, u vidu njihove prve vegan skin-care kolekcije – Distillery.

Ovu kolekciju čini pet proizvoda koji veličaju čistu lepotu bez kompromisa. Njihova snaga krije se u kombinaciji čistih, moćnih sastojaka i koncentrovanih formula, koji koži daju samo ono što joj je potrebno, bez suvišnih dodataka. Svi proizvodi iz Distillery kolekcije su 100% veganski, bez alkohola, bez parfema, alergološki i klinički testirani, spakovani u kvalitetne eco friendly ambalaže.

Mi vam ovom prilikom predstavljamo Purify ulje.

Ovo raskošno svilenkasto ulje čisti kožu, momentalno je obnavlja i predstavlja mešavinu čistih aktivnih sastojaka, sa 97% jojoba ulja, koji ga čine izuzetno koncentrovanim i moćnim. Njegova nežna formulacija bogata je antioksidansima kreirana je bez kapi vode.

Šta sadrži?

  • Jojoba ulje - nezamenljiv sastojak koji poboljšava elastičnost kože, hidrira je i regeneriše
  • Fitol – prirodna komponenta hlorofila koja pomaže obnavljanju kože
  • Vitamin E – jedan od najboljih antioksidanasa u organizmu, koji štiti ćelije od oštećenja i održava mladolikos kože

Jednom rečju, moćan saveznik da počnete sa negovanjem čiste lepote.

Proizvodi su dostupni u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs