Lepota

Mali, dnevni koraci do savršenog izgleda i samopouzdanja

Mali, dnevni koraci do savršenog izgleda i samopouzdanja

story

Poznata joga instruktorka Ana Maria Velimirović savetuje kako da unapredite svoju dnevnu rutinu

U modernoj svakodnevici, kada smo konstantno izloženi brzim promenama i moramo da se prilagođavamo vremenu ispunjenom obavezama, koliko često se zapitamo – da li adekvatno brinem o sebi? Koliko se posvećujem sebi u potpunosti – od izgleda do mentalne pripreme za svako novo jutro?

Čak ni besprekoran izgled kože lica za minut ujutru i minut uveče više nije tajna – vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO ženama širom sveta omogućava ovu „magiju“. Uz pomoć LUNA play plus, uređaja za čišćenje lica ovog brenda, sa lica nestaje čak 99.5 odsto sebuma i prljavštine, a koriste je mnoge dame koje znaju kako da brinu o sebi – kada su u pitanju i lice i telo i duh! Naša poznata joga instruktorka Ana Maria Velimirović svoju beauty rutinu svakodnevno upotpunjava upravo ovim inovativnim gedžetom, koji joj pomaže da izgleda savršeno tokom celog dana i u moru obaveza.

- Uz LUNA play plus, rutina nege lica kod kuće dostojna je spa centra u kojem mogu uživati ujutru, uveče ili kada god imam bukvalno samo minut vremena. Sebe moramo negovati i spolja i iznutra, a kada je u pitanju fizički izgled, koža je adut koji svi vide. Zato je veoma važno da vodimo računa o tome koje uređaje i preparate koristimo tokom beauty rutine. A sa brendom FOREO, nega kože je istinski transformativan doživljaj - objašnjava Ana Maria.

Posebno nakon treninga, lice zahteva negu uz čiju pomoć će ukloniti sve čestice znoja koje su dospele na kožu i vratiti onaj prvobitni sjaj. Ana Maria ističe da je joga posebno zahvalan vid fizičke aktivnosti jer pozitivno utiče i fizički i psihički, a briga o sebi je na prvom mestu u svakom trenutku.

- Joga nije samo fizička vežba ili praksa, već stil života koji vodi ka srećnijem i ispunjenijem životu. Svaki položaj u jogi ima svoj fizički, mentalni, somatski i energetski aspekt i upravo je to ono što jeste dragocenost ove discipline. Redovnim vežbanjem utičemo na sve aspekte našeg postojanja i učimo se pravilnom disanju, samodisciplini, balansu u svakom smislu te reči i harmonizaciji tela i duha. A kao što naše telo ima potrebu da fizički pazimo na njega, da je zdravo i da nam služi, tako i našem umu treba pozitivna energija i osećaj da je naš um miran, srećan i zdrav - ističe Ana Maria.

Baš odatle izreka „U zdravom telu zdrav duh“.

Imajući u vidu značaj adekvatne nege, Ana Maria dodaje da je broj sredstava za higijenu i ulepšavanje smanjila na minimum.

- Koristim samo proizvode na bazi biljnih ili esencijalnih ulja. Nikada, ali baš nikada nisam otišla na spavanje sa šminkom. Umivam se glicerinskim sapunom, a u isto vreme masiram lice LUNA play plus uređajem za čišćenje lica jer jedino sam tako sigurna da su sve nečistoće potpuno uklonjene. Naprskam lice aktivnim kiseonikom i nanesem hidratantnu kremu.

Kažu da kako izgledamo, tako se i osećamo. Zato se FOREO postarao da izgledamo fenomenalno i svaki novi dan započnemo sa osmehom.