Lifestyle

Da li biste za svoj najlepši dan u životu obukle venčanicu od toalet papira? (foto)

Da li biste za svoj najlepši dan u životu obukle venčanicu od toalet papira? (foto)

Kompanija za proizvodnju toalet papira "Quilted Northern" organiziovala je takmičenje u dizajnu venčanica koje moraju da budu izrađene od toalet papira. Ovo takmičenje koje se ove godine održava 13. put, ugostilo je deset talentovanih finalista koji su koristili 247 rolni papira kako bi kreirali svoja remek-dela.

Ubedljivu pobedu odneo je kreator Kari Kruleto, koji je osvojio 10.000 dolara za dizajn.

Njegova bajkovita haljina podseća na najluksuznije venčanice. Osim predivnog kroja i dugačkog šlepa, ona poseduje i ukrasne detalje. Tako je Karijeva venčanica u potpunosti opšivena leptirićima, a on je istakao da ih ima čak 1.600.

Da žiriju nije bilo lako da izabere pobednika, govore sledeće fotografije haljina koje ni po čemu ne odudaraju od šifonskih i čipkanih, kakve obično biraju mlade za svoj veliki dan.

Jedna od favorita bila je maksi-haljina sa prorezima, otvorenim leđima i šeširićem. Dizajner Ronaldo Kruz je osmislio divnu venčanicu koja je oduševila tradicionalne mlade.

Iako je reč o modelu klasičnog kroja, zahvaljujući neobičnoj tehnici pravljenja, ova haljina podseća na najskuplju čipku.