Lifestyle

5 modnih komada u kojima ćete odmah izgledati privlačnije

5 modnih komada u kojima ćete odmah izgledati privlačnije

Kažu da odelo ne čini čoveka, ali definitivno ostavlja prvi utisak o njemu.

Da li želite da se predstavite u najboljem svetlu, onda bi trebalo pametno da birate svoju odeću. Pogotovo ako vam je cilj da privučete poglede, u čemu će vam pomoći tek nekoliko sitnih prepravki u vašoj garderobi. Postoji nekoliko komada u kojima ćete odmah izgledati privlačnije, bez puno truda, a evo o čemu se tačno radi:

Odeća koja vam savršeno pristaje

Kada vam je odeća prevelika ili premala, u njoj se sigurno nećete osećati ugodno i samopouzdanje će vam pasti, a to će i drugi primetiti. Ako već u radnjama ne možete da pronađete odeću koja vam savršeno pristaje, onda  uvek možete da je odnesete krojaču na skraćivanje ili sužavanje i tako dobijete komade po svojoj meri.

Narukvica za zglobu

Možda vam ovo zvuči smešno, ali ovaj detaljčić privući će pažnju na vaše zglobove, koje muškarci često smatraju jako privlačnima. A da sve bude još bolje, nanogice su ovog su leta pravi hit, pa ćete ih pronaći u gotovo svim popularnim radnjama.

Haljina

Komad s kojim nikada ne možete da pogrešite definitivno je haljina. Ovo uopšte ne bi trebalo da vas iznenadi, pogotovo ako svakog leta pevušite "devojke u letnjim haljinama volim...". Birajte lepršave, prozračne komade, koji će takođe isticati vaše adute, poput dekoltea ili peščane figure koja je dokazano najprivlačniji oblik ženskog tela.

Kratka suknja i dugačka jakna

Kombinacija kao stvorena za nadolazeću jesen! I dok minić zvuči kao očigledan komad za privlačenje pažnje, dugačka jakna preko nje učiniće vaš izgled manje "jeftinim" i više seksepilnim.

Choker ogrlica

Trend koji je prošlog leta bio na vrhuncu popularnosti još uvek je tu, samo u malo manjoj mjeri, a ne želimo da ga zaboravimo jer je jedan od komada nakita koji žene u trenu čini privlačnijima. Vrat je erogena zona i sve što ga naglašava povećava i vaš seksepil.