Lifestyle

Nataša Bekvalac - Još uvek veruje u ljubav

Nataša Bekvalac - Još uvek veruje u ljubav

Nataša Bekvalac - muževi su joj doneli i radost i bol, ali ona još uvek veruje u ljubav. Nakon tri braka i mnogo iskustva, lepa pevačica pravi veliku razliku između ljubavi i braka kao institucije.

"Brak kao instituciju, zaista, smatram besmislenim i prevaziđenim. Radujem se što nove generacije vrlo slično razmišljaju, što nisu opterećeni i što se mnogo lakše nego mi, a pogotovo oni stariji od nas, oslobađaju onoga što nam društvo nameće. Ono nas stavlja u kalupe i samim tim nas ograničava u svakom smislu", iskrena je Nata.

Brak sa Danilom Ikodinovićem

Nataša Bekvalac udavala se tri puta. Prvi put, pred matičara je stupila sa našim legendarnim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. U braku su proveli pet godina, a i nakon razlaza, ostali su u prijateljskim odnosima.

Brak sa Dačom obeležili su izuzetno lepi, ali i veoma teški trenuci. Najteži je svakako bio period nakon njegove saobraćajne nezgode, 2008. godine.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i neprilagođene brzine, Danilo je doživeo udes i bio životno ugrožen, a nešto slično dogodilo se i pevaču Darku Laziću. Celokupna javnost pomno je pratila tok Dačinog oporavka, a Nataša se povukla sa scene kako bi mu pružila neophodnu podršku. Teške povrede primorale su Ikodinovića da okonča profesionalnu karijeru, a od Nate se razveo tri godine nakon toga.

Pop-zvezda kaže da je u javnosti stvorena pogrešna slika o njenom odnosu sa prvim mužem. Među njima je uvek, pa i nakon razvoda, postojalo veliko poštovanje. S obzirom na to da imaju zajedničko dete, trinaestogodišnju ćerku Hanu, pubertetske izazove prevazilaze udruženim snagama. Dača ima sjajan odnos sa svojom naslednicom i u velikoj meri učestvuje u njenom vaspitavanju.

Društvene norme koje nam se nameću utiču na odluke koje donosimo. Na Balkanu se smatra normalnim da žena bude u braku ukoliko želi da se ostvari kao majka. Da bi ispunile očekivanja okoline, pripadnice lepšeg pola su sklone da preduzimaju poteze zbog kojih se kasnije kaju.

Ponadavši se da je pronašla srodnu dušu, Nata se 2015. ponovo udala. Ovoga puta, slavlje je bilo intimnog karaktera, u prisustvu kumova. Ljuba Jovanović, bivši rukometaš, u njenom zagrljaju proveo je dve godine, a nakon toga, njihov brak se raspao.

Spekulisalo se da je Ljuba, od samog početka braka, želeo da sa Natom proširi porodicu. Sa druge strane, ona navodno na to nije pristala, odlučivši da se u potpunosti posveti karijeri.

Nataša Bekvalac - muževi su joj promenili život

Bekvalčeva je i treći put odlučila da stane na ludi kamen. Svoju vezu sa IT stručnjakom, Lukom Lazukićem, nakon nekoliko meseci zabavljanja i saznanja da je trudna, ozvaničila je na Ibici. Špansko ostrvo bilo je mesto njihovog prvog susreta, a venčanje je, simbolično, organizovano na Natašin rođendan.

Idilična slika lepog para nije dugo trajala. Vrlo brzo, stvari su se drastično promenile. Nataša je na svet donela ćerku Katju, a samo mesec dana nakon toga, Lazukić ju je krvnički pretukao.

U javnosti su osvanule fotografije koje su svedočile o preživljenoj torturi. Ona je protiv Lazukića podnela krivičnu prijavu, kao i zahtev za razvod braka. Nedavno, razvod je i zvanično okončan, a Nata kaže da je konačno srećna.

Pa ipak, ne boji se ponovnog zaljubljivanja i ulaska u vezu sa nekim zbog koga će izgubiti glavu.

"Zaista verujem u ljubav do kraja života, ali to ne znači da bilo ko treba da se obaveže, da obeća, da da zavet… To nije ni potrebno ako je nešto stvarno i ako ti neko pripada. Presrećna sam što sam se oslobodila tih kalupa i što nisam stala u red onih koji se zadovoljno smeše sa instagrama, a zapravo su duboko nesrećni i tužni. Moj izbor je drugačiji život."

SOS za ljubav

Kada su u pitanju ljubav i Nataša Bekvalac, muževi, tj. muškarci su sada manje bitni. Svoja osećanja usmerava ka svojim mezimicama, Hani i Katji, kojima je izuzetno posvećena.

https://www.instagram.com/p/B7js1ZmnbLT/

 

O tome kolika je važnost ljubavi u njenom životu, govori i veliki spektakl koji nam sprema. Panonska lepotica će na Dan zaljubljenih održati veliki solistički koncert u Štark areni. Simboličnim nazivom SOS za ljubav obeležiće 20 godina karijere.

Atraktivna plavuša uverena je u to da će atmosfera na koncertu biti fenomenalna, a sve karte su odavno rasprodate. Za nju je ovaj koncert neka vrsta novog početka i ulaska u novu muzičku i životnu fazu.

Na story.rs pronađite korisne informacije o nezi, modi, javnim ličnostima, kao i mnogo toga drugog.

Komentari (0)

Loading